Muž saznao da ga žena vara, pa pozvao njenog ljubavnika: Bosanka dobila batine od obojice, udarali je nemilosrdno po glavi!

Dvojica muškaraca su saslušana i osumnjičena za krivično delo nasilničkog ponašanja

  • 33

Nevenčani suprug i ljubavnik zajednički su napali i naneli fizičke povrede ženskoj osobi sa inicijalima A.P. (31), a ovaj neobični dogadaj desio se sinoć u Cazinu, potvrdili su iz MUP-a USK.

TRAGA SE ZA MANIJAKOM: Navukao dve maloletnice da dođu kod njega, pa ih OBE silovao

Policijska stanica u ovome gradu dobila je anonimnu dojavu o verbalnoj svađi u kojoj su učestvovali pomenuta A.P., njen nevenčani suprug A.B. (26), kao i lice Š.P. (23) sa kojim je pomenuta ženska osoba bila u ljubavnoj vezi.

Incident se dogodio nakon što je suprug otkrio kako njegova supruga ima ljubavnika, pa je odlučio da ga pozove kako bi zajednički raspravili celu stvar.

Susret se dogodio ispred zgrade u kojoj živi nevenčani bračni par, a nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca, oni su se zajednički okomili na A.P. zadavši joj više udaraca u glavu.

Na lice mesta je ubrzo stigla patrola policije, pa je žena odvezena u Dom zdravlja u Cazinu gde je konstatovano kako je pretrpela lakše telesne povrede. Dvojica muškaraca su saslušani i osumnjičeni za krivično delo nasilničkog ponašanje.

A.P. sa nevenčanim suprugom ima dvoje maloletne dece, a navodno je sa ljubavnikom u paralelnoj vezi oko godinu dana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzek

    6. februar 2018 | 11:30

    Igrala se necijim osecanjima, tj igrala se vatrom a mislila nece se opeci. Ovakve i zasluzuju par vaspitnih. Sa nekim stvarima, se nije zezati, pa posle muskarac kriv. Tipican primer zene lakog morala, da ne napisem drugacije, onako kako mi to “narodski” kazemo.

  • Boban

    6. februar 2018 | 20:53

    E kolko je takvih danas. Postenije su neudate nego udate

  • dago

    6. februar 2018 | 18:49

    Lagala obadvojicu istovremeno , kad su skontali onda nju nabubali 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA