≫ 

"Prosečna dužina srpskog ponosa je 18 cm, a albanskog 13 cm": Koliko žena sanja seks sa Albancem, a koliko Albanki bi otišlo u krevet sa Srbinom?

Od anketiranih Albanki, 79 odsto bi želele da imaju seks sa Makedoncima, a čak 86 procenata Albanki bi otišle u krevet sa Srbima

  • 10

Jedno istraživanje koje je u Makedoniji sprovela nevladina organizacija "Who is better i will go - albanian girl", dalo je neočekivane rezultate. Telefonska anketa je bila sprovedena u periodu od 5. do 9. marta ove godine, a tema su bila međuetnički seksualni odnosi.

NVO je htela da sazna koliko Makedonki sanja seks sa Albancem, a koliko Albanki bi otišlo u krevet sa Makedoncem ili Srbinom.

>>>Šta sve žena pomisli kad vidi "novi" penis?

Anketom je bilo obuhvaćeno 280 žena u Makedoniji, 142 Albanke i 138 Makedonki, a rezultati ovog intrigantnog istraživanja su dali zanimljive rezultate, pišu portali u Skoplju. Od anketiranih Albanki, 79 odsto bi želele da imaju seks sa Makedoncima, a čak 86 procenata Albanki bi otišle u krevet sa Srbima. S druge stane, jedva 12 odsto Makedonki je poželelo intimne odnose sa Albancem.

Na pitanje - koji muškarci su nadareniji, anketirane devojke su izjavile da su u vođstvu Srbi, jer u 93 odsto slučajeva kod njih je "ponos" dugačak 18 ili više santimetara. Makedonci su drugi na listi. Oni iza Srba zaostaju za jedan santimetar, sa prosečnom dužinom svog "ponosa" od 17 cm. Poslednji su Albanci, kod kojih prosek njihovog "alata" iznosi 13 santimetara.

Foto-ilustracija: Profimedia

I na pitanje o izdržljivosti u krevetu ponovo su u vođstvu bili Srbi. Čak 93 odsto ispitanica je reklo da uživanje sa njima traje najduže, a 75 % anketiranih devojaka misli da su Makedonci najizdržljiviji, dok je 41 % anketiranih devojaka favorizovalo Albance.

Poslednje pitanje u ovoj anketi je bilo – s kim bi izneverili partnera?

U 89 odsto slučajeva Albanke bi to uradile sa Srbinom, a svega 13 procenata njih sa Albancem. Makedonke bi u 93 % slučajeva svog partnera izneverile sa drugim Makedoncem, a svega 6 % bi to uradile sa Albancem.

Inače, ovako izgledaju vesti na jednoj albanskoj televiziji, koje devojke vode golih grudi:

(D.J.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    22. mart 2018 | 12:30

    Moj je onda za jedno 2cm ispod proseka ali žena me teši i kaže da je u kraju retko kome veci...

  • Jeretik

    22. mart 2018 | 12:16

    A Albanac prosecno petoro dece , znaci tri puta bolje iskoriscen svaki cm , haaa.

  • Robert

    22. mart 2018 | 12:19

    Moj po je 20 ali sam cuo da neki sa 12 cm isto tako svr. A cak imaju vise zena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA