Njeno prezime je Todorić: Iva je ćerka jednog od najbogatijih Hrvata i prava je ljubimica plastičnih hirurga (FOTO) (VIDEO)

Komentari na račun izgleda Todorićeve kćerke su različiti, ali većina je saglasna da je ipak malo preterala sa botokosom i filerima

  • 7

Prvi put nakon afere Agrokor, kćerka Ivice Todorića Iva Balent, pojavila se nedavno u javnosti i to znatno drugačija nego šte je ranije izgledala.

Kako je Iva ispričala za hrvatsku RTL televiziju, bolest srca promenila joj je život, pa je počela da radi na sebi. Ako je suditi po fotografijama, nekadašnja direktorka marketinga odlučila je da, osim načina života, promeni i lični opis.

>>>Zna se zbog čega je propao Agrokor? Todorić je u ambisu zbog svoje dece, koje je stavio na vodeće pozicije u kompaniji

Iva Balent odlučila je da, osim načina života, promeni i lični opis - Foto: Promiva balent

Komentari na račun izgleda Todorićeve kćerke su različiti, ali većina je saglasna da je ipak malo preterala sa botokosom i filerima.

Iva ima sopstvenu firmu, koju je osnovala pre nepunih godinu dana, a izgleda da se kompanija bavi svime i svačime, jer je registrovana za brojne poslovne aktivnosti. Kompanija "Srculence" bavi se trgovinom, promocijom, prodajom nekretnina, kreditiranjem, turizmom, keteringom, web i grafičkim dizajnom, fotografijom...

Ako je suditi po delatnostima na koje je registrovana kompanija, reklo bi se da Iva dobro zarađuje, a toga su definitvno svesni i plastični hirurzi koji su joj uradili i više estetskih zahvata nego što je potrebno.

Pogledajte video, pa procenite sami da li je Iva Balent preterala sa plastičnom hirurgijom ili ipak ne:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. april 2018 | 23:25

    - Fifi, gledaj pravo! Fifi, digni rep! Fifi, pazi drvo! Fifi, nisi slep! Fifi, mašnu pazi! Fifi, lepo gazi! Fifi, to ne njuši! Fifi, gore uši! Fifi, jezik niže! Fifi, hodi bliže! Fifi, ne prkosi! Fifi, ti znaš ko si! Fifi, ne skakući! Fifi, sad ćeš kući! Tako Fifi živi na uzici od svile, sa noktima lila s mašnicom od tila.

  • DARKO 100%

    15. april 2018 | 23:11

    Iva - naiva,🐩

  • maja

    16. april 2018 | 09:02

    Iva bolje da je smrsala malo i tome se posvetila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA