≫ 

Nikšićani pretukli hrvatske studente: Ali, to nije sve što su Crnogorci uradili turistima iz Hrvatske

Sukob sa Nikšićanima počeo je preksinoć u jednoj diskoteci iz koje su potom izbačeni, a nastavljen je na parkingu

  • 0

Budvanska policija uhapsila je trojicu Nikšićana za koje se sumnja da su na parkingu nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali dvojicu hrvatskih studenata.

Bilbordi u Budvi uzburkali javnost: Srpski junaci iz 1918. udaraju na ustavni poredak Crne Gore (FOTO)

Uhapšeni su Nikšićani čiji su inicijali Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), koji u Budvi rade kao sezonski radnici.

Hrvatski studenti su došli u Budvu na "Turizmijadu", a sukob sa Nikšićanima počeo je preksinoć u jednoj diskoteci iz koje su potom izbačeni, a nastavljen je na parkingu.

- Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio veliki broj udaraca po telu i glavi. Nakon što su ih pretukli Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobegli - kažu u budvanskoj policiji.

Studenti su sve prijavili policiji, koja je tokom celog dana u opsežnoj akciji, uspela da utvrdi identitet napadača, a potom ih i locira i uhapsi.

Njima se na teret stavljaju krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i teška krađa na drzak način. Oni će danas biti privedeni tužiocu u Kotoru na saslušanje.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA