Bosanac dobio na lotou, a onda je pronađen mrtav: Sin sumnja da mu je otac ubijen (FOTO)

Da mu je otac preminuo od infarkta, Amel Hamzić je saznao preko Fejsbuka od svoje rođake

  • 4

Zbog nedavnog dobitka na lotou i imovine koju je posedovao, Fahrudin je možda ubijen u Norveškoj kako sumnja njegov sin Amel Hamzić iz Zenice. Iza smrti nesrećnog čoveka mogla bi da stoji njegova nevenčana žena Ema.

Fahrudin je nedavno dobio na lotou i to oko 880.000 evra odnosno oko 104 miliona dinara. Da mu je otac preminuo od infarkta, Amel Hamzić je saznao preko Fejsbuka od svoje rođake, a ne od Fahrudinove nevenčane supruge.

Od kad je 22. aprila saznao da mu je otac preminuo, Amel je bezuspešno pokušavao da stupi u kontakt sa Emom kako bi dobio smrtni list i saznao datum sahrane.

Otac Davida Dragičevića pričao u Beogradu o najgorim mukama svoga sina: Silovali su ga i bacili u kanalizaciju, ko je nalogodavac? (FOTO)

- Kontaktirao sam je, međutim, ništa nije želela da mi kaže. Umesto informacija o sahrani mog oca i pojedinostima smrti, blokirala me je na Fejsbuku - govori Hamzić, piše Dnevni avaz.

Fahrudin koji je promenio ime u Filip Antonio Vestol, imao je imovinu i pre dobitka na lotou, a nakon njega prekinuo je svaki kontakt sa sinom, zbog čega Amel dodatno sumnja u to kako je njegov otac preminuo.

Nevenčana supruga, tvrdi Hamzić, posle toga je koristila očev Fejsbuk.

- Rekla je da loše utičemo na njega i da ćemo zbog toga prekinuti kontakt. Osim toga, zbog načina na koji nam je rečeno da je umro, ali i jer se krije datum sahrane i još dosta detalja, moja porodica i ja sumnjamo da je ubijen, odnosno otrovan! Tražili bismo obdukciju, ali svi kontakti su nam ukinuti - naglasio je Hamzić.

Amel ne krije da sa ocem nije imao dobar odnos, ali su održavali kontakt. On je kod oca bio 2014. godine a nakon toga je i Fahrudin došao kod njega u Bosnu i Hercegovinu.

- Obraćao sam se na sve strane, pisao ambasadama i konzulima, međutim, ništa nisam uspeo da saznam. Jedino sam saznao da je sa Emom živeo u vanbračnoj zajednici, iako ona tvrdi da su venčani. Poslednje mesto stanovanja bio je mali gradić Halden i više ništa ne znam - kazao je on.

Hamzić kaže kako veruje da je njegov otac možda ostavio i testament, a koji bi otkrio mnogo detalja.

Hamzić kaže kako veruje da je njegov otac možda ostavio i testament Foto: Profimedia

- Mislim da je mogao da ostavi testament. Stvari bi tada bile jasnije. Međutim, sve i ako ga je ostavio, mi ne možemo da dođemo do njega. Ta žena s kojom je živeo mogla je i da ga uništi - smatra Hamzić.

Amel dodatno sumnja kako je njegov otac preminuo jer je od Fahrudinove nevenčane supruge dobio informaciju, dok su još imali kontakt preko Fejsbuka, da je Fahrudin želeo da bude kremiran.

- Odjednom je počela i priča o kremiranju. Iskreno, sumnjam da je moj otac to hteo. To mi, takođe, daje sumnju da se neke stvari žele sakriti ili da na taj način želi da se spreči da se danas, sutra dokažu neke stvari - rekao je Hamzić.

VIDEO: Pucnjava u Beogradu, ubijen čovek u Ustaničkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    14. maj 2018 | 06:15

    Nije tebi za baba. Bole te pare.

  • Bosna

    14. maj 2018 | 07:15

    Dok te blokira, to je znak da nesto muti i da je vjerovatno dama nasla klosare da ga smaknu jer je velika kova u pitanju. Zato se nikom negovori kad dobijes velike pare, moj djed je govorio? Sutna, zlatna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA