Tuga u Bosni: Ljubišu, oca četvoro dece, pregazio automobil, satima je umirao u kanalu pored puta

Policijskom istragom utvrđeno je da se Ljubiša kobne noći oko 23 sata vraćao kući, kada ga je s leđa udario automobil. Teško povređen upao je u kanal, a vozač je pobegao sa mesta nesreće

  • 1

Ljubomir Jasnić (56) iz Omarske kraj Prijedora, preminuo je nakon što je na njega, 13. maja kasno uveče, autom naleteo Gojko V. (25) iz Prijedora, koji je potom pobegao sa mesta nesreće.

Kako prenosi Srpskainfo, njegovo telo pronašli su građani u kanalu, stotinak metara od kuće, skoro 12 sati nakon nesreće i odmah su o tome obavestili policiju.

>>> Tvrdili da je vozač iz Jagodine bio pijan kada je školskim autobusom punim dece sleteo s puta, a on nije liznuo alkohol 35 godina

Policijskom istragom utvrđeno je da se Ljubiša kobne noći oko 23 sata vraćao kući, kada ga je s leđa udario automobil. Teško povređen upao je u kanal, a vozač je pobegao sa mesta nesreće. Brzom reakcijom policije utvrđen je identitet vozača koji je nekoliko sati uhapšen zajedno sa saputnicima koji su se u trenutku nesreće nalazili u automobilu.

Ljubišino beživotno telo pronađeno je skoro 12 sati nakon nesreće - Foto-ilustracija: Telegraf

Uhapšeni su Gojko V. (25) iz Prijedora, za koga se pretpostavlja da je vozio automobil "fijat punto", i njegovi saputnici Đorđe R. (25) i Darko D. (23). Gojko je nakon nesreće sakrio auto kod Đorđa.

Po nalogu dežurnog tužioca u Zavodu za sudsku medicinu RS biće obavljena obdukcija stradalog Jasnića kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

U porodici nastradalog Ljubiše, iza koga je ostalo četvoro dece, vladaju tuga i neverica.

Kako prenosi Srpskainfo, najviše ih boli što Ljubiši niko nije pritekao u pomoć, već je umirao satima u kanalu. Smatraju da bi danas možda bio živ da vozač nije pobegao, već da mu je pomogao odmah.

VIDEO: Snimak prvog ubistva čoveka od strane robota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. maj 2018 | 12:51

    Najverovatnije da bi ostao ziv ovako ta pijana bagra pobegla vozacu dozivotna a pomagacima po 20 godina ojadili celu porodicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA