≫ 

Znam tačno kad je moj sin David ubijen i bačen u kanalizaciju. Pre toga je mučen 6 dana: Otac nesrećnog mladića izneo nove tvrdnje

Dragičević je podneo prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci protiv nepoznatih lica, za teško ubistvo njegovog sina

  • 48
Davor Dragičević i David Dragičević Foto: Facebook/Davor Dragičević

Otac pokojnog Davida Dragičevića rekao je da je njegov sin ubijen 23. marta ove godine između 22 i 23 sata, iako nadležni tvrde da je on izvršio samoubistvo.

Prema rečima Davora Dragičevića, posle likvidacije je telo njegovog sina položeno u kanalizaciju, odnosno, kako nadležni tvrde, rečicu Crkvenu.

Objavljene veoma uznemirujuće fotografije sa obdukcije i prepiska o Davidovom nestanku: Da li su ovo novi dokazi o ubistvu?

Tu je beživotno telo mladića pronađeno 24. marta.

Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Porodica i prijatelji, kao i veliki broj građana koji se svakodnevno okuplja u Banjaluci navode da je David otet 18. marta, pretučen, a potom policijskim automobilom odvezen na nepoznatu lokaciju gde je mučen šest dana.

Podsetimo, Dragičević je podneo prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci protiv nepoznatih lica, za teško ubistvo njegovog sina.

VIDEO: Jedna velika tragedija pogodila je još jednu srpsku porodicu. Evo šta kaže sestra žrtve:

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. maj 2018 | 23:48

    Pa dokle ce te tragedije koristiti u politicke svrhe, ne branim ja policiju i istitucije RS. Samo ovo vec ima politicku pozadinu. Zasto gospodin ne kaze javno ako zna ko stoji iza ubistva sina.

  • Cuj

    20. maj 2018 | 22:24

    Sve zna,Nemam reci za ovog coveka mislim da ce vreme dati odgovor na sve,pa i na to ko je i da li je ubio Davida,ali i na ponasanje ivog covjeka kojihoce da optuzi Republuku Srpsku za smrt svog sina,da li vec jednom ima ikakav dokaz koji ce potvrditi optuzbe da bi odgovorni za smrt mogli da odgovaraju ili to i nije cilj trazilaca istine. Prema tome ko je i kako odgivoran za smrt vaseg sina i molimo dokaz za sve,pa da im sudimo,

  • Xxxx

    20. maj 2018 | 22:06

    Ovo je jedna velika tragedija.Al' otac već počinje da pretjeruje,priča dva mjeseca da zna sve,a još nikakav dokaz nije iznio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA