≫ 

U istom danu objavljen još jedan snimak na kojem je David Dragičević živ, i imena "krupnih riba" optuženih za monstruozno ubistvo

Dragičević je sa skupa poručio da će onog mometa kada istina izađe na videlo, brzo stići i pravda. Istakao je pritom, da sve više pretnji stiže grupi Pravda za Davida

  • 13

Na Trgu Krajine u Banjaluci u sredu 23. maja održano je još jedno okupljanje građana koji traže pravdu za Davida, a tom prilikom, otac nastradalog mladića, Davor Dragičević pokazao je medijima novi video snimak, za koji je rekao da još ne može da objavi, kao i da je to snimak od 18. marta kada je David zadnji put snimljen živ.

Davor je tom prilikom rekao da upravo taj video snimak dokazuje da njegov sin nije bio drogiran i da je sasvim normalno šetao, prenosi buka.com.

>>> Znam tačno kad je moj sin David ubijen i bačen u kanalizaciju. Pre toga je mučen 6 dana: Otac nesrećnog mladića izneo nove tvrdnje

Davor Dragičević rekao je da je mnogo laži i neistina izrečeno - Printskrin: Youtube/BN TV

- Danas je tačno dva meseca od zadnjeg mučenja Davida, danas je tačno dva meseca od kad je David izdahnuo.. Rekli su alkohol, marihuana i LSD. David leti po Banjaluci, od Ekvatora do optike "Ray". Toliko laži i neistina je izrečeno - rekao je Davor.

Dragičević je sa skupa poručio da će onog mometa kada istina izađe na videlo, brzo stići i pravda. Istakao je pritom, da sve više pretnji stiže grupi Pravda za Davida.

Bivši kriminalistički inspektor Borislav Radovanović, koji se, kako je sam rekao, od prvog dana stavio Davoru na raspolaganje, na svom blogu je napisao da je završio svoju privatnu istragu i objavio imena "krupnih riba" koje će zakonski odgovarati za monstruozno ubistvo Davida Dragičevića, ali i za situaciju u koju su doveli društvo.

Davor Dragičević i Borislav Radovanović - Foto: Jelena Đurđević/Nezavisne novine

Kako je napisao, još na početku je bio svestan da je u zločin umešan sam vrh policije.

Davor je prošle nedelje podneo prijavu protiv N.N. lica u svojstvu oštećenog, a istu je podneo i Borislav Radovanović.

David Dragičević nestao je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću reke Crkvena u Vrbas.

Davidova smrt je pokrenula svakodnevne proteste "Pravda za Davida” na banjalučkom Trgu Krajine prvobitno negirajući rezultate istrage da u smrti nema elemenata krivičnog dela da bi zatim prerasli u političke proteste optužujući pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za njegovo ubistvo i saučesništvo u ubistvu.

Dana 10. aprila 2018. objavljena je zvanična potvrda o smrti Davida Dragičevića koju je izdao Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske. U potvrdi o smrti se navodi da je vreme smrti Davida Dragičevića 18. mart 2018. godine u četiri časa. Kao neposredni uzroci smrti se navode utapanje i krvni podlivi po glavi i telu. Smrt je okarakterisana kao nasilna smrt (mors violenta) bez preciziranja da li se radi o zadesu, samoubistvu ili ubistvu.

VIDEO: Rekonstrukcija otmice devojčice u Ovči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. maj 2018 | 15:44

    Svaka cast Telegrafu sto prati ovu pricu! Podrska Davidovom ocu! Pravda za Davida,za istinu i za svu nasu decu!!!!

  • Nik

    24. maj 2018 | 15:42

    Pomalo pratim ovu konfuznu temu i nikako da vidim neki epilog tog stravicnog dogadjaja,kao i istinitost tvrdnji oca nesrecnog mladica.

  • računajte na nas

    24. maj 2018 | 17:14

    Pravda za Davida. Svaka čast ocu kako se on bori. I svim ljudima koji su uz njega. On je pravi borac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA