≫ 

Automobil skroz prepolovljen, devojka podlegla povredama, mladiću se još bore za život (VIDEO)

Predpostavlja se da je devojku u smrt, a mladića u bolnicu odvela prebrza vožnja

  • 7

Prebraza vožnja odnela je još jedan mladi život u Makedoniji. U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na ulazu u Štip, život je izgubila V.G. (21) iz Svetog Nikole, dok je njen vršnjak B.T. iz sela Karatmanovo, koji se nalazio za volanom, sa teškim povredama prevezen je u Klinički centar u Štipu.

Nesreća se, kako je izjavila Gordana Panajotova, portparol SUP u Štipu, dogodila jutros u 5,20 časova, na bulevaru Goce Delčev.

Tuga u Daruvaru: Maturant automobilom naleteo na dečaka (9) na biciklu, koji je ostao na mestu mrtav. Zna se i šta je uzrok tragedije

Ulazeći u Štip, mladi vozač se direktno zabio u metalnu banderu za ulično osvetljenje. Udarac je bio toliko jak da se vozilo bukvalno prepolovilo na pola i odletelo na drugu stranu kolovoza.

Automobil se prepolovio od siline udarca/ Foto: TV Sitel

U ovoj strahovitoj saobraćajnoj nesreći život je izgubila V.G. dok je njen prijatelj, koji je vozio Audi, B.T. sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

Predpostavlja se da je devojku u smrt, a mladića u bolnicu odvela prebrza vožnja. U tom delu na ulasku u Štip dozvoljena je maksimalna brzina od 40 kilometara na sat, a s obzirom da je vozilo bilo prepolovljeno veruje se da je B.T. vozio preko 100 kilometara na sat.

Ne zna se da li je mladić bio pod dejstvom alkohola/ Foto: TV Sitel

Istraga policije treba da pokaže da li je mladić u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmm

    24. maj 2018 | 22:48

    Boze,Boze...on pijan,brzo vozio i nastrada neduzna devojka...pa zasto uopste mora neko da nastarda...kad imas pare da pijes celu noc,odvoji neki dinar za taxi da te odveze kuci posle pijanke.Mnogo je jeftinije nego bilo ciji zivot!Osvestite se ljudi bre

  • Milan

    24. maj 2018 | 22:58

    Ne duzna devojka izubila zivot zbog decka koji je pijan vozio auto...Strasno da strasnije ne moze biti moje saucesce njenoj porodici..

  • Lucifer 1.

    24. maj 2018 | 22:30

    Ee to je strašna slika,možda dobra da je vide oni što ne vole visoke kazne za brzu voznju,ili tehnicki pregled je skup,i oni što kukaju na državu da puni budžet od kazni iz saobraćaja.Slika opominje ali samo ko ume da je pročita,ko je nepismen njemu je sve ravno dok ne napravi neku sličnu sliku a koju neće moći sam da vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA