Malena Selena dobila bitku za život: Pobedila je rak, a kada joj je bilo najteže, slušala je samo jednu pesmu (FOTO)

Selenini roditelji ističu da im je ona sve vreme bila inspiracija da idu napred

  • 8

Maleni heroj koji je prošle godine ujedinio celu Crnu Goru, uspela je da dobije najvažniju bitku u životu. Naime, devojčica Selena Mandić je pobedila nuroblast i to najlepše moguće vesti koje su ovih dana stigle iz Sinsinatija gde se Selena lečila.

Verenik joj je umro neposredno pred venčanje, a dva meseca nakon njegove smrti sačekalo ju je srceparajuće iznenađenje

- Sedamnaest meseci, šest hemoterapija, dve transplantacije koštane srži, mesec radijacije, skoro šest meseci imunoterapije, bezbroj transfuzija krvi, noćnih odlazaka u bolnicu i toliko strepnje da se telo koči, a mozak ne radi.

A onda dođe dr Veis i kaze nam sad, pre dva sata, znate vaša ćerka nema tragove kancera u telu, skener je pokazao. I kaže dr Veis siguran sam da će vaša ćerka imati dug život - napisali su njeni roditelji na Fejsbuk stranici “Pomoć za Selenu”.

Ističu da im je sve ovo vreme Selena bila motivacija da idu napred.

- Kad je bilo najteže, Selena je trazila da sluša pesmu “I am still standing”- Još uvek stojim. Hvala vam svima! Znamo da se radujete koliko i mi! A neuroblastomi mozemo da kažemo: We are still standing - poručuju Selenini roditelji.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

(Telegraf.rs/Foto: gofundme.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • super

    15. jun 2018 | 13:03

    Napokon lijepe vijesti. Zelim ti sve naj naj u zivotu puno puno zdravlja i veselja i da prozivis jedan lijep i dug zivot. 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

  • Lena

    15. jun 2018 | 13:00

    Zdrava i živa bila svojim roditeljima lepotice.

  • Grga

    15. jun 2018 | 14:00

    Prelijepa vijest, samo naprijed ljepoto mala. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA