≫ 

Darko se naljutio na devojku, zgrabio je za glavu i udarao svom snagom o umivaonik: Iz bolnice je objavila krvavu fotografiju (FOTO)

Na samo jednoj slici vidi se šta joj je sve monstrum uradio

  • 5

Zadranin Darko Kovačević (31) zadržan je u pritvoru istražnog zatvora u Zadru pod sumnjom da je u sredu, 13. juna, zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku u kafiću u Ulici Benka Benkovića na Meladi.

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je devojku ščepao za glavu, pa je udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške telesne povrede glave. Hitno je prevezena u zadarsku Opštuu bolnicu, gde je zadržana na lečenju.

Četvorica učenika izudarala školskog druga jer nije znao da otpeva pesmu "Od Topole pa do Ravne Gore": Brutalno vršnjačko nasilje u Kotoru (VIDEO)

Nakon što je pretučena, Zadranka je objavila šokantne fotografije iz hitnog prijema na društvenim mrežama, a 31-godišnjak je, nakon što ju je premlatio, pobegao.

Devojka je u bolnicu stigla sva krvava/ Foto: Instagram

Uhvaćen je dan posle incidenta i priveden je istražnom sudiji. Protiv njega je podignuta krivična prijava za pretnju i nanošenje teških telesnih povreda. U pritvoru će provesti mesec dana.

VIDEO Stanojević: Ako ne prijavite nasilje, niko vam ne može ni pomoći

(Telegraf.rs/Zadarski.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    18. jun 2018 | 20:57

    Bezi od te budale, iduci puta ce te ubiti. To je monstrum.

  • Mama

    18. jun 2018 | 21:04

    Presudila bi mu u momentu

  • Joop

    19. jun 2018 | 07:40

    Mora da lepo momak izgleda,tetoviran,nabildovan,nerazume nikoga,svoj covek,lepe se devojke za takve,a sutra kuku lele.Šta dalje treba reći a ne zaplakati.Za njega majko, ili u ladnu moravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA