≫ 

Nezapamćena tragedija u Skoplju: Spasio unuku od autobusa koji je jurio ka njima, pa od šoka umro

Nesrećni čovek je prevezen u kompleks klinika Majka Tereza, gde su lekari konstatovali njegovu smrt

  • 0

Zahvaljujući munjevitoj reakciji K.N. (55) iz Skoplja spasen je jedan mladi život, ali srce tog hrabrog čoveka, nekoliko trenutaka nakon toga, nije izdržalo. On je pao u nesvest, a kada je prevezen u bolnicu, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Prava drama se događala juče oko 15.15 sati u ulici Indire Gandi u Skoplju gde je nesrećni K.N. imao tezgu. Sa njim je bila i njegova unuka, čije ime policija nije saopštila, koja mu je pomagala.

Dok je K.N. prodavao na tezgi, krajičkom oka je primetio kako prema njima juri privatan autobus, a vozač iz nepoznatih razloga nije mogao da ga zaustavi. Shvativši da će autobus udariti u njih, K.N. je skočio, zgrabio unuku i sa njom se bacio na zemlju. Par sekundi kasnije autobus je pokosio tezgu za kojom su se oni prethodno nalazili.

Kada je opasnost prošla, verovatno od šoka i pomisli šta im se moglo desiti, K.N. je pao u nesvest. Drugim vozilom je prevezen u kompleks klinika Majka Tereza, gde su lekari konstatovali njegovu smrt.

Uz odobrenje Javnog tužioca telo K.N. je predato njegovoj porodici radi sahrane. 

VIDEO Kamion bez vozača išao 60 metara u rikverc:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA