≫ 

Hrvatska vlada danas je u kockicama: Premijer i ministri obukli dresove (VIDEO) (FOTO)

Nakon čestitiki, minsitri su i na sednici, još jednom, aplauzom pozdravili uspeh reprezentacije i ipoželeli im pobedu u finalu.

  • 9

Nakon veoma uspešne sportske večeri u kojoj je reprezentacija Hrvatske pobedila Englesku i plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Rusiji, premijer i hrvatski ministri na sednici vlade pojavili su se u fudbalskim dresovima svog nacionalnog tima.

>>> Snup Dog obukao kockasti dres i izazvao delirijum među navijačima Hrvatske! (FOTO)

- U ime cele Hrvatske, iskrene čestitke hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji na fascinantnom uspehu za hrvatski sport, za promociju zemlje - rekao je premijer Andrej Plenković na početku sednice. Nakon čestitiki, minsitri su i na sednici, još jednom, aplauzom pozdravili uspeh reprezentacije i ipoželeli im pobedu u finalu.

- Videli smo lepe stadione u Rusiji, pa po pitanju nacionalnog stadiona i mi moramo nešto da učinimo. Kad, ako ne sad - rekao je Plenković.

Vatrene su sinoć u Moskvi bodrili premijer Plenković, predsednik parlamenta Gordan Jandroković i još dvojica ministra.

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović već je najavila odlazak na finalnu utakmicu, a juče je u Briselu dres hrvatske reprezentacije poklonila američkom predsedniku Donaldu Trampu i britanskoj premijerki Terezi Mej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    12. jul 2018 | 12:36

    Izgubiće od Francuza,a drugog niko ne pamti,hehehe

  • brana

    12. jul 2018 | 12:44

    Joooj baš su šašavi! Kako oni znaju da budu duhoviti,čoveku dođe da baci peglu kad ih vidi a tek kad ih čuje....

  • Mungos

    12. jul 2018 | 14:16

    Šta god ja mislio o njima, borbenost i želju za pobedom im ne mogu osporiti. Jedino što niko ne pominje da je izjednačujući gol postignut iz tzv. 'opasne igre'. Baš sam se uplašio da će onaj Englez ostati bez glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA