≫ 

Muškarac pronađen mrtav u moru, 16 automobila razbijeno, leteli krovovi sa kuća: Strašno nevreme pogodilo Šibenik (VIDEO)

Oštećen je i veliki broj vozila

  • 1

Jedna osoba poginula je u nevremenu koje je noćas zahvatilo Šibenik. Hitne službe imale su preko 20 intervencija uklanjanja srušenih stabala i ostalih prepreka koje su nastale nakon oluje koja je zahvatila ovo područje.

Žena mu nije dala da ode na proslavu uspeha hrvatske reprezentacije, pa je pregazio! Policajci zatekli neverovatan prizor

- Prema našoj evidenciji jutros do 6 sati na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila te još po jedno u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi - kazali su za Šibenik.in iz centra 112.

Jedan muškarac je tokom velikog nevremena pao s ribarskog broda oko 23.30 sati. Pokrenuta je velika potraga koja se završila tragično - oko 3 sata ujutru muškarac je pronađen mrtav u moru kod Žaborića.

PRIČINJENA OGROMNA ŠTETA

Izgleda da je najviše štete u gradu nevreme napravilo na Biocima gde je s prodavnice auto delova odnelo krov, a na automobile parkirane ispred pale su velike reklame. Deo krova čak je završio na ulici, ali su ga brzo sklonili radnici Puteva Šibenik.

Ispred kafića "Bardcode" na rivijera nevreme je uništilo dva kioska. Rivijera i ceo grad puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila...

VIDEO Trula i mokra grana umalo proburazila mladića:

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    18. jul 2018 | 11:24

    A autonobili sa iskljucivo srpskim tablicama su cudom zavrsili u moru jer je duvala bas"oluja"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA