≫ 

Stravična smrt Srbina u Bečićima: Da li je ćerka lokalnog moćnika i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu bila za volanom smrti? (FOTO)

Dok je policija navela samo inicijale uhapšene osobe, u komentarima na društvenim mrežama se uporno ponavlja jedno ime

  • 21

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je na licu mesta u utorak uveče u saobraćajnoj nesreći u Bečićima dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređenanalazi se na odeljenju intenzivne nege u risanskoj bolnici, gde su nam potvrdili da je još u životnoj opasnosti. Na njih je naleteo automobil budvanskih registracija, a policija je odmah uhapsila vozača automobila E. A. (23).

Dok je crnogorska policija navela samo inicijale uhapšene osobe, u komentarima na društvenim mrežama pojavljuje se ime devojke koja je navodno bila za volanom automobila.

U pitanju je, kako se navodi u komentarima crnogorskih čitalaca, Budvanka E. A, ćerka bivšeg policajca i vlasnika poznatog hotela na Svetom Stefanu.

Miloš sa verenicom otišao u Crnu Goru trbuhom za kruhom, sada ga vraćaju kući u kovčegu: Tragedija zauvek prekinula njihovu ljubav (FOTO)

Kako se može pročitati u komentarima na vest da je mladić iz Srbije poginuo dok je prelazio bulevar u Bečićima, E. A. je vozila brzinom od 120 km/h kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela "Iberostar" kući, kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća.

Pozvali smo hotel na Svetom Stefanu kako bismo saznali da li je istina ovo što čitaoci, uglavnom iz Crne Gore, ponavljaju u komentarima.

Stanje povređene devojke je i dalje kritično Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Na pitanje da li je istina da je E. A. u utorak uveče učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći, na recepciji hotela odgovorili su nam potvrdno.

Zatim su nam rekli da su "majka i otac E. A. u teškom psihičkom stanju i da celog dana ne izlaze iz apartmana, ali da ne mogu ništa više da nam kažu".

Istakli su da "ne bi bilo dobro da sada sa njima razgovaramo o ovoj temi".

Par koji je navodno E. A. udarila automobilom se vraćao peške s posla i dok je mladić preminuo na licu mesta, njegova verenica Snežana je prevezena u risansku bolnicu. Njeno stanje je i dalje kritično.

- Snežana Rudinac je u bolnicu stigla sa teškim povredama. Ima povredu glave, grudnog koša, potkolenice i natkolenice desne noge. Nalazi se na intenzivnom odeljenju i dalje je u situaciji opasnoj po život - rekao je za Telegraf.rs doktor Knežević.

Snežana i Miloš bili su u vezi četiri godine, verili su se u septembru 2017. i trebalo je uskoro da prave i svadbu, ali su njihovi snovi zauvek ugašeni.

Miloš i Snežana su bili vereni i trebalo je uskoro da se venčaju Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Oni su pre nekoliko meseci otišli u Crnu Goru gde su radili kao sezonci u Bečićima.

Ko god da je bio za volanom automobila, suština je da su tri mlada života zauvek uništena. Jedan život je ugašen, za drugi i dalje traje borba, dok će treći najbolje godine provesti u zatvoru.

VIDEO: Ugao strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Epilog

    18. jul 2018 | 13:17

    O posledicama svoje bahate voznje trebalo je da razmislja pre sedanja u automobil i jurcanja po ulici. Svojom bahanalijom je ubila necije dete a drugo dete stavila u bolnicu sa ko zna kakvim posledicama ako uopste prezivi.

  • Sasa

    18. jul 2018 | 15:02

    Nesto slicno bilo i u Beogradu,pa nije bilo zatvora...verovatno ni ovde nece

  • ati

    18. jul 2018 | 16:00

    Ma gde vi zivite otac mocnik,plus bivsi policajac para ima , moze da sredi sve ma zatvora nece biti ja garantujem. Oni sinovi i cerke mocnika raade sta hocee i nikom nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA