≫ 

Devojčici se zaglavila noga u reci, a voda je nadirala preko glave: Bila je na izmaku snage, a onda su je kupači spasili

Prema izjavama svedoka, već je bila na izmaku snaga

  • 0

Prošle subote na slapu Mrežnice u Gornjem Zvečaju, nedaleko od izletišta Zeleni kut, zahvaljujući prisebnosti kupača i radnicima Hitne pomoći spasen je život devojčici.

Pojavili se u javnosti nakon spasavanja iz pećine straha: Hrabri tajlandski dečaci izašli iz bolnice, a evo šta su prvo uradili (FOTO) (VIDEO)

Dok je šetala slapom, noga joj je upala u rupu koja je nastala nakon što se odlomio komad stene. Devojčica je ostala zaglavljena u slapu, a voda joj je nadirala preko glave, koju više nije uspevala da drži ispod površine reke.

Prema izjavama svedoka, već je bila na izmaku snaga, no u zadnji čas uspeli su da je izvuku kupači koji su se našli u blizini i roditelji devojčice.

Nakon što je izvučena na obalu, preuzeli su je zaposleni Hitne pomoći. Srećom, prošla je samo s nekoliko ogrebotina, piše hrvatski "24 sata".

VIDEO: Porodicu spasili prolaznici od sigurne smrti u požaru

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA