Glumac Hadžihafizbegović odgovorio Vjerici Radeti nakon morbidnog tvita: Zlotvorko, ti si davno zakopana

Hatidža Mehmedović sahranjena je u sredu, nakon što je preminula u nedelju nakon duge i teške bolesti.

  • 57

Na komemoraciji Hatidži Mehmedović, koja je juče održana u Kulturnom centru u Srebrenici, glumac Emir Hadžihafizbegović u svom govoru osvrnuo se i na sramotan komentar Vjerice Radete, poslanice Srpske radikalne stranke u Skupštini Republike Srbije.

Poznati glumac rekao je  da je razmišljao da li treba prljati skup s "nesortom i ološem, koji zahvaljujući društvenim mrežama mogu iz svojih mišijih rupa da napišu nešto što će čitati ceo svet".

>>> Za nju više nema mesta u Skupštini Srbije! Da li će Vjerica Radeta podneti ostavku? Radikali ćute, javnost zgrožena zbog morbidnog tvita

- Ne pada mi na pamet da pominjem to ime institucionalne nesorte koja je objavila hoće li Hatidžu ukopati muž ili sinovi - poručio je Hadžihafizbegović i dodao da su u Srebrenici tužni svi oni koji su poznavali Hatidžu.

Hatidža Mehmedović - Printskrin: Youtube/Zentrum für Politische Schönheit

- Cela BiH će ukopati Hatidžu. Ukopaće je sav civilizovan svet. Ukopaće je hrišćani, pravoslavci, jevreji, muslimani, Romi, eskimi, Žene u crnom iz Beograda, i Srebrenica i Sarajevo i Tuzla i Mostar i Zenica i Bihać i Banja Luka i Trebinje i Doboj i Prijedor i Bijeljina i Brisel i Pariz i Njujork i London i Zagreb i Beograd i svaki deo dunjaluka gde živi makar jedan čestit i pošten čovek. Eto ko će je ukopati, nesorto. Ukopaće je čovek koji se gnuša zla. Makar živeo na bilo kojem meridijanu. Ali ti si nesorto fenomen. Ti si se rodila i odmah ukopala. Rodila si se i odmah ukopala, jer takve zakržljale psihologije i oni koji te institucionalno podržavaju i institucionalno besramno ćute na pogane reči ne pripadaju ljudskoj vrsti. Tebe, zlotvorko, mogu iskopati, ti si davno zakopana - poručio je Hadžihafizbegović.

Vjerica Radeta objavila je sraman komentar na račun preminule Hatidže Mehmedović - Foto: Tanjug/Tanja Valič, Youtube/Televizija5 BiH

Hatidža Mehmedović sahranjena je u sredu, nakon što je preminula u nedelju nakon duge i teške bolesti.

Tokom genocida u Srebrenici u julu 1995. godine izgubila je dva sina, supruga, brata i mnogo članova porodice. Bila je predsjednica Udruženja Majke Srebrenice.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nennad

    26. jul 2018 | 11:53

    Naravno nije imao komentar na izjavu, takodje nesorte koja najavljuje rat ceranjem. Mnoge srpske majke su umrle a da niko i ne zna, same bez javnosti. Tipicno selektivno izrazavanje. Dosta je i toga.

  • Alfa

    26. jul 2018 | 12:12

    Je l' ovaj čovečuljak zaštićen od komentara njegovog lika i dela?

  • Goran

    26. jul 2018 | 11:51

    U odnosu na ono sto je ovaj nazovi glumac svojevremeno izjavljivao o srbima i srpkinjama tvit verice radete je cista lektira i bon ton.Neverovatno je to koliko je pamcenje u srba kratko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA