Afrikanci odlepili na Kolindu: Hrvatska predsednica je treći najtraženiji pojam na Guglu u ovoj zemlji, popularnija od "najseksi žene sveta"

Kenijski portal Citizen piše kako je predsednica Kolinda stekla neverovatnu popularnost tokom Svetskog prvenstva

  • 14

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u julu je bila treći najtraženiji pojam na kenijskom Guglu, odmah iza Svetskog fudbalskog prvenstva i pomračenja Meseca.

Mokra Kolinda otela šou fudbalerima i postala glavna zvezda: Svetski mediji više pišu o njenim poljupcima i zagrljajima, nego o uspehu Modrića i ekipe (FOTO)

Kenijci su naime u julu najviše guglali utakmice Francuske i Belgije, Rusije i Hrvatske, Brazila i Engleske, Engleske i Hrvatske, i naravno finala između Hrvatske i Francuske.

Kenijski portal Citizen piše kako je predsednica Kolinda stekla neverovatnu popularnost tokom Svetskog prvenstva kad je "otišla u Rusiju kako bi bodrila svoju nacionalnu reprezentaciju" na putu do finala.

Nakon fudbala, pomračenja i Kolinde Grabar-Kitarović, stanovnici Kenije u Gugl su u julu najviše upisivali pojam "najseksi žena sveta", prenosi zimo.dnevnik.hr.

VIDEO: Hrvati u transu dočekuju "Vatrene"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    7. avgust 2018 | 16:17

    Ето и послије ће вам бити Шешељ крив !!! 😂😂😂

  • ZoGa

    7. avgust 2018 | 17:53

    I kad ide kolinda da ih poseti, pisite nam o tome, a moze i neki video da okacite, pa da postane popularnija i od severine.

  • Zix008

    7. avgust 2018 | 16:51

    Afro gangbang

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA