≫ 

Narko diler pao u Zagrebu: U nekoliko garaža držao drogu vrednu skoro pola miliona evra (FOTO)

Osumnjičeni je delovao na zapadnom području Zagreba, a otkriveno je i da je imao nekoliko garaža u kojima je sakrivao drogu

  • 1

U Zagrebu je zaplenjeno 150 kilograma različitih vrsta droge i tom prilikom uhapšen je muškarac (33) zbog sumnje da se bavio proizvodnjom i prodajom droge, saopštila je hrvatska policija.

"Nadrogiran odem na njivu, pa ljubim majku i oca ceo dan": Iskrene ispovesti ljudi sa festivala, od poljoprivrednika do devojčica i udatih žena

U stanu i automobilu osumnjičenog pronađeno je 147 kilograma marihuane, 815 grama kokaina, 1,7 kilograma amfetamina, 456 MDMA (ekstazi) tableta, 130 grama nepoznate materije za koju se sumnja da je paracetamol i 9,5 grama hašiša, prenosi Index.hr.

Pronađena droga oto: zagrebacka.policija.hr

Policija je u stanu pronašla i 22.000 kuna (2.971 evra), cetiri mobilna telefona, uređaj za otvaranje brava i aparat za vakumiranje.

Osumnjičeni je delovao na zapadnom području Zagreba, a otkriveno je i da je imao nekoliko garaža u kojima je sakrivao drogu. Ulična vrednost ove droge je oko pola miliona evra.

Pronađeni novac Foto: zagrebacka.policija.hr

VIDEO: Hapšenje dilera droge u Jagodini

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prc

    10. avgust 2018 | 12:30

    Nelnteresuje me šta je u Zagrebu i nemojte me više informisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA