Par nije mogao da obuzda strasti ni nasred šetališta: Momka šutirali u zadnjicu, vukli za uši, ali seks nije prestajao

Obezbeđenje kluba jedva je uspelo da ih prekine

  • 7

Usred dana, uz samo šetalište i naočigled mnogih prolaznika, mladi se par u nedelju prepustio strastima na Zrću u Hrvatskoj, ispred kluba Noa. Nije ih omeo ni glasan smeh svih koji su ih videli, niti oštro i kvrgavo kamenje na kojem su se dohvatili.

- To je bilo oko 16 sati. Letujem tu godinama. Nasreću, ovo nije mesto na koje dolaze roditelji s decom, pa se niko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta - rekao je čitalac 24sata.hr koji je poslao snimak turista u strastvenom klinču.

Patkica od 2 metra i žestoki seks! Dohvatili se na "žući", svi su ih snimali dok vode ljubav, ali to nije sve! Goli su izašli iz vode dok im je cela plaža skandirala (VIDEO)

Na kraj im je stalo tek obezbeđenje kluba pred kojim su imali seks. Smireno se spustio do njih, mladića je nekoliko puta šutnuo u zadnjicu, ali on nije odustajao. Kad je shvatio da ne staju, obezebeđenje je zavodnika povukao za uho i udario ga.

- Tek su se tad razdvojili. Nisam baš očekivao da će ga vući za uši i lupati nogom, mislio sam da će ga mirno upozoriti. Ipak, samo ih je oterao s plaže, nije zvao policiju - rekao je čitalac.

Fogtografije možete da pogledate OVDE.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    14. avgust 2018 | 20:27

    Ne razumijem zasto rade ovo ispred nekog kluba, da ih cijeli svijet gleda. Bas kao psi lutalice. Ako je toliki nagon, mogli su se barem sakriti negdje. Mi muskarci smo dzukele i to barem svi znamo, ali razocaravajuce je i sta ljepsi i njeznjiji pol sebi sve dozvoli. Djevojke, ako vas neki lik zeli povaliti na ulici, to vam automatski treba reci da vas ne postuje kao osobu. Volio bih vidjeti sve one feministkinje da se oglase i na ovakve teme. Zene ne trebaju sebe postovati samo na radnim mjestima nego i na ulici !

  • Sve za ljubav 😀

    14. avgust 2018 | 12:18

    One sto se biju ne razdvajate a ove sto se vole prekidate. Sramota 😀

  • Ivan

    14. avgust 2018 | 12:45

    To su drogiraši iz Engleske, oni neznaju šta rade, tko ih gleda tako se ponašaju, to su naši gosti, smeće, truju mlade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA