Nezapamćen užas u Velesu: Muškarac (29) četiri dana silovao maloletnicu

Ovo silovanje je samo jedno u nizu koje puni crne hronike medija u Makedoniji

  • 0

Četiri dana, od 31. jula do 3. avgusta devojku (17) iz Velesa, gradića u centralnoj Makedoniji silovao je njen sugrađanin D.R. (29).

Devojka je tek juče sakupila hrabrost i sve ispričala svojim roditeljima. Čim su čuli jezivu priču svoje ćerke, roditelji su sa njom i advokatom otišli u policijsku stanicu u Veles i prijavili siledžiju.

Policija radi na potpunom rasčišćavanju slučaja.

Ovo silovanje je samo jedno u nizu koje puni crne hronike medija u Makedoniji.

Za 10 dana brutalno silovane dve devojčice (14) u Strumici: Dva pedofila harala gradom u Makedoniji

Prema saopštenju MUP, policija u Strugi je podnela kriviču prijavu protiv Dž.S. (39) iz Skoplja, sa privremenim boravkom u Strugi, zbog silovanja 15-godišnje devojčice.

Silovanje puni stranice hronike u Makedoniji Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Istragom je utvrđeno da je Dž.S. u kući u Strugi 10. avgusta silovao maloletnicu.

Pune ruke posla je imala i policija u Kumanovu, na severoistoku Makedonije. I oni su zbog silovanja podneli krivičnu prijavu protiv R.R. (41) iz tog grada.

Grozomorni čin se desio 31. jula oko 11.35 časova u objektu bivšeg hotela "Kristal" u Kumanovu. Žrtva R.R. je imala samo 11 godina.

Policija je protiv siledžije podnela prijavu za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina". Za to krivično delo je predviđena zatvorska kazna od najmanje 12 godina robije.

Muškarac (41) silovao devojčicu od samo 11 godina Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Drama se odvijala i u Gostivaru, na zapadu Makedonije. Policija iz tog grada je podnela krivičnu prijavu protiv A.R. (18) iz sela Skudrinje zbog počinjenog krivičnog dela "silovanje u pokušaju". On je pre tri dana oko 17 časova pokušao da siluje svoju vršnjakinju iz sela, ali izgleda u tome nije uspeo.

U šoku su i žitelji Krive Palanke, gradića na severoistoku Makedonije, nakon saznanja da je njihov stariji sugrađanin R.Đ. (55) silovao maloletnu devojčicu iz njihovog grada.

Policija je uhapsila sileđiju i protiv njega podnela prijavu za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina".

Druge detalje policija nije saopštila tako da je ostalo nepoznato kako je napaljeni starac uspeo da u svoju kuću u Krivoj Palanci namami, a potom i siluje maloletnu devojčicu.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA