≫ 

Monstrum koji je nožem iskasapio trudnu Kristinu, na suđenju počeo da se smeje: Sudija u šoku, tražene posebne mere obezbeđenja

David Komšić, koji je već neprasnažno osuđen na 30 godina zbog ubistva Kristine Krupljan, na sud je došao iz istražnog zatvora u Remetincu

  • 3

David Komšić je za ubistvo Kristine Krupljan nepravosnažno osuđen na 30 godina zatvora. Na Opštinskom krivičnom sudu nastavlja se suđenje njemu i još trojici mladića koji su je 2016. godine pretukli.

- Prestanite da pričate sa drugim osumnjičenim - rekla je sudija Davidu Komšiću tokom ročišta. Drugookrivlji Komšić tereti se za oduzimanje slobode i demoliranje automobila na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu.

David je trudnu Kristinu (18) nožem izbo 88 puta: Ovo ubistvo je frapiralo Hrvatsku, a evo koliku kaznu je dobio za to

Na opomenu sudije Komšić je samo bezobrazno odgovorio: "Ko razgovara?", na šta mu je sudija rekla da ga vidi i da prestane da se smeje.

Kristina je izbodena čak 88 puta Foto: Privatna arhiva, Youtube/Dalicom TV/Vijesti.hr

David Komšić, koji je već nepravosnažno osuđen na 30 godina zbog ubistva Kristine Krupljan, na sud je došao iz istražnog zatvora u Remetincu. U sudnicu je ušao nasmejan, sve vreme se smešio i klimao glavom prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju i Filipu Filipoviću.

Zbog suđenja su bile na snazi posebne mere obezbeđenja. Ispred ulaza u zgradu suda stajala je policija, a tokom ročišta u sudnici je bilo čak osam policajaca. Došla je i Davidova majka Olivera, a njegov otac Ivo bio je ispred suda. Pojavila se i Kristinina mama Vesna, ali sedeli su na suprotnim stranama sudnice.

David je brutalno ubio trudnu Kristinu Printskin: Youtube/Index.hr Portal, Instagram/david___komsic

Sva četvorica osumnjičenih kazali su da nisu krivi. Samo David ima advokata, a ostala trojica braniće se sami tokom procesa.

Obrana je u uvodnom govoru rekla da bi trebali da se saslušaju Vesna i Dalibor Krupljan, roditelji ubijene, kao i prijateljice kojima se obratila nakon tog događaja. Osim njih, obrana je istaknula da bi trebao da svedoči i sudski veštak Davor Majer kao i čovek koji je prijavio da je Kristinin auto uništen.

Iduće ročište biće 5. oktobra kada bi trebali sa se saslušaju svedoci.

Podsetimo, Davidu Komšiću, Arjanu Rexhepiju, Armendu Rexhepiju i Filipu Filipoviću se sudi zbog toga što su 2016. godine autom presreli i tukli sad pokojnu Kristinu Krupljan.

Ona je sve prijavila policiji i ispričala DORH-u, da bi je kasnije Komšić ubio. Za to je nepravosnažno osuđen na 30 godina zatvora.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    20. avgust 2018 | 12:56

    Legija , koji je branio zemlju , dobio 40 god. A svirepi ubica samo 30 God ? Bemti zakon !

  • EL...

    20. avgust 2018 | 12:53

    Strašno ! 30 Godina - malo za tako svirepo ubistvo trudne žene ! Saučešće familiji ! I pored policije drugovi ubica maltretiraju familiju ubijene Kristine ??? Onda se čude kad se tretiraju da ništa ne poduzimaju ! Kristina , počivaj u miru i Anđeli stobom i bebom koju si nosila ispod tvog srca ...

  • Robi

    20. avgust 2018 | 22:27

    Tako je to kad Bosanci glume velike hrvatine i zele da vladaju i rade sta hoce u drugim Republikama. Prvoklasni klosari koje treba zatvorit na dozivotne robije, steta neduzne trudne djevojke. Svi uljezi koji imaju prekrsaje treba deportivat tamo otkud su dosli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA