≫ 

Bokser, poznat nakon što je zapalio svoj "porše" u Beogradu, sada je napravio novi skandal u Crnoj Gori

Policija mu je odredila pritvor od 30 dana

  • 9

Budvanska policija uhapsila je danas Božidara Filipovića (54) iz Budve za kojeg se se sumnja da je u Petrovcu na moru pištoljem pretio osoblju i gostima kafića. On je odranije poznat policiji pošto je u Beogradu prošle godine zapalio svoj skupoceni automobil jer mu je "Parking servis" prilikom odnošenja isti oštetio.

POKLON OD 100.000 EVRA: Nakon što joj je zapaljen "porše", Tamari dečko kupio novu ZVER!

Osim njega uhapšene su još dve osobe osumnjičene da su nakon incidenta koji je Filipović napravio u kafiću sakrile njegov pištolj u nameri da mu pomognu.

Božidar Filipović Foto: Printscreen/ Centar

U saopštenju policije navodi se da je policija pronašla pištolj koji je bio sakriven, te da su sve tri osobe privedene tužiocu, a da im je sudija za istragu potom odredio pritvor od 30 dana nakon čega su sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu.

Prikupljenim informacijama od napadača i svedoka, policija je došla do informacija da je Filipović u kafiću "MTV" kod sebe imao pištolj marke "Pietro Beretta", sa okvirom u kojem se nalazilo 13 metaka, od kojih je jedan metak bio u cevi, a kojim je u više navrata pretio osoblju i gostima, okrećući cev pištolja u njihovom pravcu.

Božidar je u kafiću pretio pištoljem Foto-ilustracija: pixabay.com

On je takođe lomio čaše i flaše u bašti i unutar objekta. Tek nešto nakon ponoći policiji je događaj prijavljen.

Božidar Filipović (53) je biznimen i nekadašnji bokser, a poznat je javnosti kada je zapalio je svoj skupoceni "porše kajen" revoltiran time što su mu iz "Parking servisa" odneli terenac i pritom ga oštetili.

Ilustracija Foto: Telegraf

Iz očaja je benzinom polio skupoceni automobil, a potom ga zapalio.

Filipović, koji je, inače, poreklom iz Crne Gore, kazao je da je tim radikalnim potezom želeo da skrene pažnju na sebe i zbog toga što je ponovo odbijen za srpsko državljanstvo, iako u Srbiji živi već 42 godine, zbog čega nema dokumenta i ne može da raspolaže svojim višemilionskim iznosnom u evrima, koje ima na računu.

On dodaje da je nestručnim rukovanjem njegov "porše" oštećen i da zbog načina na koji se to odvijalo sve nije mogao da naplati štetu jer su "Parking servis" i policija prebacivali odgovornost jedni na druge.

VIDEO: Uništavao je tuđu imovinu, a onda ga je STIGLA KAZNA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulidža

    20. avgust 2018 | 19:52

    Treba mu zabraniti ulazak u Srbiju, zbog ugrožavanja bezbednosti građana. Tako treba postupiti sa svim stranim državljanima, koji su iz bilo kog razloga i bilo kakvim okolnostima u Srbiji načinili bilo koje krivično delo ili prekršaj. Stepen kriminaliteta bi u Srbiji tada bio drastično smanjen.

  • Mirjana knezevic

    20. avgust 2018 | 21:16

    Bozidar je lik.Nije on zapalio kola zbog parkinga vec je tu pozadina dublja.

  • tomas

    20. avgust 2018 | 21:09

    Covek zivi 42 god u Srbiji i ne moze dobiti drzavljanstvo.svaki komentar je suvisan.Po kom osnovu bi ga neki ovde prisutni poslali ili vratili tamo negde???? 42 god to je Braco i Sestre period

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA