≫ 

Hrvati brutalno napali ćerku mađarskog premijera Orbana, koja je bacala prljave pelene na auto-putu (FOTO)

Mađarski portal "Nyugati Feny" objavio je ekskluzivne fotografije ćerke mađarskog premijera koja na odmorištu na hrvatskom auto-putu prljavu pelenu baca na travu

  • 38

Mađarski mediji raspisali su se o jednoj situaciji koja se dogodila u Hrvatskoj, a čiji je akter ćerka mađarskog premijera Viktora Orbana.

Mađarski portal "Nyugati Feny" objavio je ekskluzivne fotografije ćerke mađarskog premijera koja na odmorištu na hrvatskom auto-putu prljavu pelenu baca na travu umesto u smeće, zbog čega je na društvenim mrežama i hrvatskim portalima osuto drvlje i kamenje na Orbanovu ćerku i njenog muža.

Orbanu smeta crvena zvezda i hoće da je zabrani: Kazna je 6.5 miliona evra i zatvor, a evo ko je prvi na udaru

Orbanova ćerka je presvlačila dete pa je pelenu ostavila pored puta Foto: nyugatifeny.hu/Eszter

"Ona je kći Orbana, a suprug kreten papučar pobegao u auto. Sramota. Nemojte više u HR", "...Gadna tako si mami bacaj smeće doma, mrš", "Seljanka nije naučila na kante za smeće", "I krava bi se suzdržala da se ne po*ere na tuđoj auto-cesti umesto na svojoj livadi", samo su od nekih komentara čitalaca na portalu Index.hr.

Da podsetimo, ove skandalozne fotografije je mađarskom mediju uz odgovarajuće pismo poslala njihova čitateljka Eszter, koja je prisustvovala čitavoj sceni.

Žena koja je ovo fotografisala nije mogla da veruje svojim očima Foto: nyugatifeny.hu/Eszter

- Juče smo se vraćali sa hrvatske obale pa smo putem stali na benzinskoj pumpi. Nedaleko od nas uskoro se zaustavlja kraljevski par. Nisam mogla verovati svojim očima. Bila je to ćerka mađarskog premijera Viktora Orbana, Rahel, sa suprugom Tiborčom. Rahel je, kako se može videti, opet trudna.

Orbanova ćerka je ponovo trudna Foto: nyugatifeny.hu/Eszter

Ali zašto vam ovo pišem? Rahel je svom detetu presvukla pelenu i bacila je pored puta! Vikala sam joj: Je li te otac naučio da se tako ponašaš?" Njen suprug je brzo pojurio u auto. Užasno su me uzrujali. Mene su učili da se kao gosti pristojno ponašamo, a ne da prljave pelene bacamo po putevima naših domaćina - napisala je Ester.

Pelena je ostala pored puta Foto: nyugatifeny.hu/Eszter

Ovo su fotografije iz Hrvatske, ali portal Nyugati Feny ne navodi gde su snimljene.

Rahel i njen muž su pobegli u automobil Foto: nyugatifeny.hu/Eszter

VIDEO: U Grčkoj ovce nose PELENE i šetaju se na povocu

(Telegraf.rs/nyugatifeny.hu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kum Spasoje

    22. avgust 2018 | 19:51

    Ne odobravam bacanje ni pikavca na put ali ovde nisam video ni jednu kantu a vidim dosta đubreta. Poenta je u tome što je ova tužibaba očigledno Orbanova opozicija.

  • Ivan

    22. avgust 2018 | 19:59

    Nije ona jedina, ovako se ponašaju manje više svi turisti na jadranu, a glume neku gospodu, koliko smeća ima u moru, uz cestu, na parkiralištima, a svugdje postoje kante za smeće.

  • Zoe

    22. avgust 2018 | 20:40

    Ljudi jer vidite da nigde nema kante za snece, pa gde da baci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA