Kolinda ponovo osvaja svet zahvaljujući lažnim vestima: Sada je postala pravi hit u Indiji (FOTO)

Do Indije su, naime, nekako došle fotografije koje je Grabar Kitarović 2015. objavila na svom Fejsbuku, a na kojima ona odevena u militari stilu kreči stan

  • 4
Kolinda Grabar Kitarović, predsednica Hrvatske na utakmici u Rusiji Foto: Tanjug/AP

Nakon što je do Nigerije stigla lažna vest da je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović lično vozila autobus sa fudbalerima reprezentacije, koja je na Svetskom prvenstvu u Rusiji ove godine osvojila vicešapionsku titulu, ona je sad hit i u Indiji, opet zahvaljujući lažnim vestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

Do Indije su, naime, nekako došle fotografije koje je Grabar Kitarović 2015. objavila na svom Fejsbuku, a na kojima ona odevena u militari stilu kreči stan.

Afrikanci odlepili na Kolindu: Hrvatska predsednica je treći najtraženiji pojam na Guglu u ovoj zemlji, popularnija od "najseksi žene sveta"

Fotografije su, prenosi portal Index.hr, postale viralni hit među Indijcima, a još su zanimljiviji komentari koji ih prate.

- Predsednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer od svoje plate ne može da prisušti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odela od milion rupija i satove od još nekoliko miliona te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Delite ovo - stoji uz fotografije Kolinde na merdevinama.

Ima tu i drugih verzija.

- Predsednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi da krade novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW! -zaključili su neki Indijci.

Inače, hrvatska predsednica je pažnju na sebe skrenula na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji kada je ulazla u svlačionice polunagih fudbalera i grlila ih, kao i tokom dodele medalja kada je ljubila pobednički pehar i iz VIP lože, mimo protokola, navijala u hrvatskom dresu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    29. avgust 2018 | 14:24

    Ovo je vek laznih vesti. Istina je roba koja se kupuje novcem ili namece pomocu moci, sto znaci da je dostupna samo odredjenim ljudima.Ona to obilato koristi.

  • Anja

    29. avgust 2018 | 13:58

    Bravooo zeno

  • joakim

    29. avgust 2018 | 23:47

    Albanci i Hrvati braca po oruzju.Kolinda da ima kod nas ovde Holivud te bi bila glavna zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA