Splitska policija uletela na plažu, ali ne zbog okorelih kriminalaca, već dvoje napaljenih Švajcaraca: Imali seks u plićaku, pa popili kaznu

Mladić je nakon brojanja kuna dobacio nešto u stilu "nikad bolje potrošen novac"

  • 7

Mladić i devojka iz Švajcarske starosti od 20 godina dobili su "obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira" u Splitu i morali su da plate po 700 kuna (oko 95 evra) kazne.

Intervencija splitske policije bila je dramatična, s upaljenom rotacijom i munjevitim uletanjem na plažu. Ispostavilo se kasnije, nije bilo u toku hapšenje kriminalaca međunarodnog formata ili pronalazak bombe, već najobičniji - seks.

Dobro, ne baš najobičniji jer se odvijao na javnoj površini, u plitkom moru gradske plaže na popularnim Kašjunima. Pa su građani, jer je u četvrtak iza 19 sati još bilo dosta porodica s decom, pozvali policiju.

ONA JE IMALA 15, A ON 17 GODINA: Dobili su ćerku Minu jer su imali seks, a nisu znali da mogu da dobiju dete! (FOTO)

Mladić i devojka iz Švajcarske starosti od 20 godina dobili su "obavezni prekršajni nalog po čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira" u Splitu i morali su da plate po 700 kuna (oko 95 evra) kazne.

Napaljeni Švajcarci platili su kaznu na samoj plaži, a mladić je nakon brojanja kuna dobacio nešto u stilu "nikad bolje potrošen novac".

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKO

    31. avgust 2018 | 23:25

    Hapse zbog seksa, jedne poptuno prirodne stvari, kao da je ubistvo. Sa druge strane one debile od ustaša puštaju da rade šta hoće po Hrvatskoj.

  • King SiZe

    1. septembar 2018 | 09:38

    U svojoj zemlji ne daj Boze semafor da predju na crveno al zato cim odu u slabije razvijene zemlje haos prave. Ne zna se ko je gori od tih “razvijenih”. Slovenci, francuzi ili mozda engleZi

  • Anja

    1. septembar 2018 | 09:44

    Bolest ,ljudi potpuno poremeceni,usred dana pred decom to je stvarno BOLESNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA