≫ 

Gologuz u strogom centru Splita: Malo je popio, pa izašao da se rashladi na mesečini (FOTO)

Nisu mu smetali prolaznici, pogledao bi malo u njih, pa malo oni u njega i to bi bilo to. Ležao je posve go u samome centru Splita. Bio je vidno pijan, a u policijskoj stanici je odbio alkotest

  • 0

U sredu oko 1.30 posle ponoći, splitska policija izašla je po prijavi u Dioklecijanovu palatu, tačnije u Alješijinu ulicu, a kada su stigli, videli su muškarca (41) kako go leži na podu. Bio je vidno pijan, a u stanici je odbio alkotest.

- Vid' ga što mu je vruće, ni daška vetra nema, a ovaj pijan. Alkohol je u njemu dovoljno zakipio da kao i svaki drugi tinejdžer na žurci, skine majicu, no ovome je očito bilo i više nego dovoljno pa je ostao i bez svega ostaloga - komentarisali su prolaznici.

>>> Lopov je hteo da ukrade automobil, a onda je ispred sebe ugledao potpuno golog vlasnika kola (VIDEO)

Vidno pijan, muškarac je sasvim go izašao napolje da se rashladi - Foto: Čitalac 24sata.hr

Kako kažu, nije vikao niti bilo šta slično, samo je legao na pod, posve go. U centru grada. Građani su pozvali policiju koja je brzo pokupila Hrvata koji je pokušao da se "osunča" na mesečini.

Policija ga je odvela na prekršajni sud gde će biti kažnjen za narušavanje javnog reda i mira, za šta mu preti novčana kazna između 25 i 100 evra.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA