≫ 

Beograđanin (72) tražio parking u Rijeci, pa krenuo skupocenim "poršeom" niz stepenice: Građani u neverici gledali prizor (FOTO)

Čak osam odraslih muškaraca pokušalo je da "pomeri" opaku mašinu sa stepenica i vrati je na prvi put, a sve to je zabeleženo fotografijama sa lica mesta

  • 6

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u strogom centru Rijeke, kada je, nešto pre podneva, vozač skupocenog "poršea 911" nemačkih registarskih tablica, sišao sa puta i pokušao da siđe niz stepenice prema Spomeniku oslobođenja u parku na Delti.

Okačila je na društvenu mrežu sliku dečkovog "poršea": Zbog jednog komentara ostavila ga je istog časa (FOTO)

- Jednostavno nisam video da su ovde stepenice. Tražio sam parking, a došao sam sa "pogrešne strane" i evo, auto je završio ovde - izjavio je za "Novi list" vozač automobila (72), poreklom iz Beograda, koji godinama unazad živi  u Nemačkoj.

Porše završio na stepenicama Foto: jutarnji.hr/Andrej Racki

Na automobilu nema velike štete, a vozač je ispričao da je slepo verovao uređaju za navigaciju koji ga je obavestio da je to pravi put za parking, pa je krenuo njime, ne razmišljajući da možda "Gugl" nekada može i da pogreši, piše "Jutarnji list".

Prizor koji je šorirao Riječane Foto: jutarnji.hr/Andrej Pus

Čak osam odraslih muškaraca pokušalo je da "pomeri" opaku mašinu sa stepenica i vrati je na prvi put, a sve to je zabeleženo fotografijama sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • targa

    10. septembar 2018 | 14:42

    Nije zvaka za seljaka

  • Neutralan

    10. septembar 2018 | 16:00

    Vozim kamion sa prikolicom pa me guglmap nikada nije prevario a njega sa nalim autom naterao na stepenice???? Ja mislim da je ipak mozda nesto drugo u pitanju ..... da se ne izrazim bas sta

  • MZ

    10. septembar 2018 | 14:41

    Konja jednoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA