≫ 

Srbi satima bili zaglavljeni na brdu kod Kotora, a žena iz Belgije na Durmitoru! Poziv za pomoć spasioci primili istovremeno

U GSS su naveli da su pozive za pomoć sa juga i severa zemlje dobili istovremeno, oko 14.35 časova

  • 1

Gorska služba spasavanja Crne Gore danas je spasila turiste iz Srbije na brdu Vrmac kod Kotora koji su bili dva sata zaglavljeni, a nešto ranije i državljanku Belgije na Durmitoru.

Muškarac u sandalama krenuo na planinaranje, pa se okliznuo i zamalo poginuo (FOTO)

U GSS su naveli da su pozive za pomoć sa juga i severa zemlje dobili istovremeno, oko 14.35 časova.

Ilustracija

- Prvi je došao sa juga, sa planine Vrmac, gde su dvojica muškaraca iz Srbije ostala zaglavljena. Drugi poziv, upućen preko Direktorata za vanredne situacije, stigao je sa Durmitora. Žena je ostala zaglavljena između Savinog kuka i Šljemena - istakli su GSS.

Kako su dodali, obe misije su uspešno okončane.  Srbi su bili zaglavljeni nekoliko sati ali su sada dobro, dok je državljanka Belgije, nakon spasavanja bezbedno nastavila planinarenje na Durmitoru, uz asistenciju spasioca.

VIDEO: Tresnula glavom o stenu, pa ponovila isto samo bez kacige

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    11. septembar 2018 | 19:12

    Nikad vise u CG! Ja sam jednom ostao zaglavljen u jednoj kafani za šankom, i iz te gorske sluzbe spasavanja nisu htjeli da me prebace do kuce nego me ostavili da idem pjeske.. eeeej!! Ajde ti zeni poslije objasni da si bio zaglavljen u kafani.. eeeej!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA