≫ 

Devojka koja je u Bečićima pregazila verenike iz Srbije izašla iz zatvora: Posle kaucije od 218.000 evra sud dozvolio da se brani sa slobode

Ona se tereti da je 18. jula u izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena i još se nalazi u komi

  • 24
Emina Adrovic Foto: Facebook/Emina Adrovic

Emina Adrović osumnjičena za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je srpski državljanin Miloš Vukomanović poginuo, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena, izašla je iz zatvora i u nastavku postupka braniće se sa slobode, potvrdio je njen advokat Vlado Vuković.

- Viši sud prethodno je prihvatio jemstvo od 218.662 evra da se u daljem toku postupka Adrović brani sa slobode, a nakon uknjižbe hipoteke stekli su se uslovi da izađe iz zatvora - rekao je Vuković agenciji Beta, a prenose "Vijesti".

Miloš sa verenicom otišao u Crnu Goru trbuhom za kruhom, sada ga vraćaju kući u kovčegu: Tragedija zauvek prekinula njihovu ljubav (FOTO)

Viši sud je prošle nedelje odbio žalbu kotorskog tužilaštva na odluku da se Adrović brani sa slobode.

Ona se tereti da je 18. jula u Bečićima izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena i još se nalazi u komi.

U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena Adrović, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom audi, krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara.

U dokumentu stoji i da, nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

VIDEO: Prvo je završio u plamenu, a onda je auto prešao preko njega!

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    12. septembar 2018 | 13:41

    Nece ta mustra robijati ni dan posto su Srbi u pitanju.Ali savest je cudo proradi kada se najmanje nadas.

  • Mira

    12. septembar 2018 | 13:34

    Sramota!!!! Koliko je život jeftin za pojedince.... sramotaaa!!!!! Imas pare,mozes da gazis ubijas.... ds mi je vlast samo jedan dan!!!!

  • Petar

    12. septembar 2018 | 14:13

    Izasla je iz pritvora a ne iz zatvora, razlika je ogromna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA