≫ 

Strašni detalji pucnjave u Zagrebu: Akteri su braća! Jedan je pucao na balkon iz pištolja, a onda je drugi uzvratio kalašnjikovim

Kažu da je porodica i ranije imala probleme

  • 4
Policija, pištolj, policijski uviđaj Foto-ilustracija: Marko Jovanović, pixabay.com

Policija u Zagrebu primila je večeras dojavu o pucnjavi u četvrti Vukomerec. Incident se dogodio oko 19 sati u blizini osnovne škole, a prema prvim informacijama nema povređenih, prenosi "Indeks".

- Na mesto događaja odmah su upućeni policijski službenici. Utvrđeno je da je nepoznati počinilac iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću. Jedna osoba je privedena u vezi sa ovim slučajem - saopštila je policija.

Prema rečima svedoka, osoba iz automobila pucala je pištoljem u pravcu balkona, a onda je druga strana uzvratila puškom kalašnjikov.

- Ta porodica je malo problematična. Došlo je do rafalne paljbe, stvorili su se klanovi tu - sukobila su se dva sina istog preminulog oca. Videli smo Hitnu, klincima su u školi rekli profesori da su dve osobe ranjene. Njih su onda kroz zadnji izlaz puštali kući. Sada je tu policija, barikada je postavljena. Mislim da su svi učenici napustili školu, roditelji su su došli po njih. Koliko čujem, sukobljeni muškarci su hteli da pucaju i po policiji - prenosi "Indeks" izjavu očevica.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA