≫ 

Policija u Sjenici pretresla kuću i pronašla arsenal oružja

Protiv osumnjičenog policija je podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu

  • 10

Policija u Sjenici prilikom pretresa porodične kuće, pronašla je veću količinu automatskog oružja, nekoliko pušaka i pištolja, kao i veliku količinu municije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su osumnjičenog i odredili mu policijsko zadržavanje od 48 sati.

Najsavremenija tehnika vodi do surovog ubice sa Peštera koji je lišio života baka Miladiju (77): Traže ga preko baznih stanica

Policijski službenici iz Novog Pazara priveli su osumnjičenog Višem javnom tužilaštvu u tom gradu zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv osumnjičenog policija je podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, gde će on u zakonskom roku biti saslušan za navedeno krivično delo, prenosi portal.

VIDEO: Zaplenjeno oružje uhapšenog iz okoline Malog Zvornika

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    13. septembar 2018 | 21:13

    Tehnicka podrska za mir na kosovu

  • Zoran Veteran

    13. septembar 2018 | 21:11

    Ukinuti porez, smanjiti taxu na nabavku, nelegalno oružje legalizovati, posle toga kome se nadje u kuću na crno, 5 godina bez razmišljanja robije,ovako ste ljude oterali u ilegalu..

  • Mladic

    13. septembar 2018 | 22:08

    Otkud dole oruzje dole su svi fini i samo prave kolace i torte kao ovi iz Sarajeva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA