Gradonačelnik Zagreba o napadu: "Izabrali su pogrešnu metu, hrabri su kad su pijani i u čoporu"

Istakao je kako se odlično osećao u automobilu i tokom napada

  • 4

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da su građani, koji su ga gađali jajima u Vukomercu, "izabrali pogrešnu metu". 

Gradonačelnika Zagreba demonstranti gađali jajima u glavu (VIDEO)

- Izabrali  su pogrešnu metu. Osećam se odlično, par pijanaca je došlo, mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni deo pola, mislim da policija nije u potpunosti obavila svoj posao u pravnoj državi svako treba da radi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijance, ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s decom i niko me neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Niko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne pravimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je neko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu - rekao je Bandić.

Istakao je kako se odlično osećao u automobilu i tokom napada.

- Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. Molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj deo posla - zaključio je Bandić.

(Telegraf.rs/Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    14. septembar 2018 | 10:04

    Moram se sloziti,jer su stvarno hrabri samo u coporu...a ionako su stalno pijani?!

  • PETAR 1

    14. septembar 2018 | 09:55

    Vi se potpuno u pravu, alhokol i copor daju laznu snagu i naj'cesce misle da su pobedili, ali kasnije pognute glave i uz savet odvjetnika brane se "bio sam pijan, poneo sam se za masom, neznam sta mi je bilo, inace ja nisam takav. Moram da cestitam na ponasanju, iako ste Vi hrvat a ja srbin.

  • Lokica

    14. septembar 2018 | 11:56

    Pa mi vam već godinama to govorimo, a vi tek sada shvatiste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA