≫ 

Goran se sa posinkom kasno uveče vratio s mora, pa u kući zatekao neprijatan prizor: Kada je video prijatelja kod svoje žene, nastao je horor

Goran i Ivan su se tokom istrage branili ćutanjem, ali zato je opsežan iskaz dao pretučeni Nedžo

  • 15

Goran (43) i njegov posinak Ivan (24) drvenim su letvama teško premlatili prijatelja Nedžu kojeg su oko 21.30 sati iznenada zatekli u svojoj kući u okolini Bjelovara u kojoj je bio s Goranovom suprugom, odnosno Ivanovom majkom Božicom. Dogodilo se to prošle godine u novembru, a Opštinsko državno tužilaštvo ovih je dana nakon sprovedene istrage protiv njih podiglo optužnicu, piše Podravski.hr.

Tokom istrage ustanovljeno je kako su Goran i Ivan prijatelja Nedžu "više puta udarili drvenim letvama dužine oko 80 cm i debljine 3-4 cm po telu i glavi, a nakon što je pao na pod nastavili su ga udarati". Nedžo je zadobio brojne povrede zbog kojih se pet dana lečio u bolnici.

Seli u auto, pustili glasnu muziku i ubili se: Hrvatska u šoku čita oproštajna pisma dvojice najboljih prijatelja

Goran i Ivan su se tokom istrage branili ćutanjem, ali zato je opsežan iskaz dao pretučeni Nedžo.

Uhapšeni su se branili ćutanjem Foto-ilustracija: Profimedia/allOver Photo

- S porodicom sam do tada bio u prijateljskim odnosima. Goran i Ivan su tokom novembra bili na moru gde su radili, a njegova supruga Božica povremeno je znala da me pozove da joj pomognem oko kućnih poslova. Tako sam i tog dana na njen poziv došao kod njih u kuću, a automobil sam parkirao u dvorištu. Ali, oko 21.30 sati došli su kući Ivan i Goran. U kuću je prvi ušao njen sin Ivan noseći u ruci drvenu letvu pa me je odmah po ulasku bez ikakvog povoda počeo udarati po celom telu. Podigao sam ruku da zaštitim glavu, a nakon toga u kuću ulazi i Goran koji je isto imao veliku letvu u rukama. Tukli su me tom letvom pa sam pao na pod dnevnog boravka, gde su me nastavili udarati. Kad je Ivanu pukla letva, nastavio me je udarati nogama i rukama. Kad su se umorili, naredili su mi da kleknem, pa sam u tom položaju bio jedno 20-ak minuta. Posle su me pustili pa sam otišao u bolnicu gde su me zadržali pet dana - ispričao je pretučeni Nedžo, piše Podravski.hr.

On kaže kako su ga Goran i Ivan te noći napali bez ikakvog povoda, a optuženi dvojac o motivima napada nije želeo da se izjasni. Bjelovarski tužitelji za njih traže godinu dana uslovnog zatvora.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naravoučenije

    19. septembar 2018 | 13:28

    Za*ebi udate žene, imaš na raspolaganju dovoljno raspuštenica i udovica.

  • Joj,joj

    19. septembar 2018 | 14:57

    Nece ćuko dok kuja ne mahne repom

  • Kalimero

    19. septembar 2018 | 13:23

    Nije lako biti švaler, moraš biti na sve spreman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA