Predizborna kampanja trese BiH, a u ovom selu pocepani su svi plakati, osim jednog: On šalje vrlo jasnu poruku (FOTO)

I dok sa hiljada plakata širom BiH kandidati pozdravljaju potencijalne birače, u Podgori samo jedan plakat sa jasnom porukom - u ovo mesto niste dobrodošli

  • 4

Predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini u punom je jeku. Hiljade plakata nose poruke upućene građanima, a među njima samo jedan je upućen političarima.

Nema puteva. Nema kanalizacije. Nema igrališta za decu. Nema ni predizbornih plakata u Podgori. I dok sa hiljada plakata širom BiH kandidati pozdravljaju potencijalne birače, u Podgori samo jedan plakat sa jasnom porukom - u ovo mesto niste dobrodošli.

- Lažete nas godinama! Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru - poručili su stanovnici ovog sela nadomak Breze kod Doboja.

Riječanin godinama skrivao mrtvu majku u stanu da bi primao njenu socijalnu pomoć, a onda je napravio veliku grešku

Širom mesta pocepani plakati Printskrin: N1

Na drugoj strani plakata, da potvrde, pitaju "Jeste li pročitali? Narodu je dosta!" Koliko su ozbiljni pokazuje i činjenica da su u mestu do sada postavljeni plakati pocepani. Ko ih je pocepao ne zna se, ali zna se da iza poruke nedobrodošlice stoji skoro cela Podgora.

- Bilo koji načelnik, koji god je bio nikada ništa nije završio. I zato, smo mi, nekolicina entuzijasta, odlučili da napišemo taj plakat koji smo platili 100 km - otkriva Hamdija Solak, jedan od inicijatora.

- Sada pred izbore su promenili, slagaću vam, šest ili sedam sijalica na uličnoj rasveti. To je sve. I par su rupa zakrpili, na tom asfaltu koji je asfaltiran '82, '83. godine - dodaje Vedad Silajdžić, još jedan iz grupe inicijatora.

Harudin Avdić kaže da je Podgora poslala poruku koju je trebalo poslati BiH. Smatra da 95% lokalnih zajednica treba slično da uradi.

Meštani ne žele političare Printskrin: N1

- Ne možete više narod varati. Morate narodu konkretno, ako ste danas nešto obećali, morate sutra to uraditi, a ne obećanja predizborna davati, pa u naredne četiri godine ništa se ne uradi - smatra Avdić.

I to, kažu u ovom mestu svi očekuju, ali malo njih se usudi da na ovakav način kaže.

- Nisu to pojedinci, to je celo selo. Celo selo je izbacilo taj transparent, da narod vidi - ističe Silajdžić.

Ako političari dođu, čekaju ih ružne stvari Printskrin: N1

- Kada dođu, mi smo rekli, izviždaćemo ih, ne trebate nam, ne trebate nam - poručuje Solak.

Umesto političara, ovom mestu su potrebni kontejneri, kanalizacija, asfalt, igralište za decu, rekonstrukcija vodovodne mreže, kažu meštani.

(Telegraf.rs/N1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    20. septembar 2018 | 08:37

    Ovi politicari kao da su pevaci lepe plakate na svaku banderu i na svako cose .

  • Тодорић

    20. septembar 2018 | 08:36

    Па где је њихов плакат?

  • @ Kiki

    20. septembar 2018 | 09:36

    Vidim da neki glasanje shvataju kao šalu E dok ga god tako shvataju biće nam tako Proučite kandidate, ne obećanja i laži Zatim se setite kako je bilo dok je bio na vlasti ili koaliciji i ako ste dobro živeli glasajte za njih Ako ne uvek postoje drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA