Devojčica (14) čekala autobus i ugledala muškarca kako masturbira: Manijak u isto vreme i na istom mestu već danima ordinira u Splitu

Policija je potvrdila slučaj

  • 0

Manijak nedaleko od splitske bolnice već neko vreme vreba maloletnice, a slučaj je u javnost iznela prestravljena majka čija se ćerka s njim susrela već dva puta.

Devojčica stara 14 godina doživela je šok u sredu uveče kada je na autobuskoj stanici, odmah pored KBC-a na splitskim Firulama, iza sebe dok je čekala autobus ugledala muškarca sa polnim organom u ruci. Prestravljeno dete odmah je otrčalo u obližnju palačinkarnicu odakle je pozvala majku.

Nestašni krokodil Ganko ulazi u pubertet, uveče beži iz svog doma i noći provodi u jezeru sa patkicama (FOTO)

- I ovo bi bila samo priča koje bi se s zgražanjem sećali neko vreme, da se ista, potpuno ista stvar mojoj ćerki nije dogodila i pre svega dvadesetak dana, u isto vreme i na istom mestu. Bojim se da taj lik ne prati moje dete - priča uplašena majka.

Slobodna Dalmacija opisala ga je kao čoveka starog između 50 i 60 godina, visokog do 180 cm, proćelavog, izrazitog nosa, odevenog (u obe prilike) u crno: crna majica kratkih rukava, crne pantalone, crne cipele.

POLICIJA POTVRDILA SLUČAJ

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrđuju da se slučaj odigrao oko 21 sat i 30 minuta kada su i oni dobili dojavu.

- Za sada nepoznati muškarac na autobuskoj stanici u Splitu ispred maloletnice je skinuo pantalone, nakon čega je pobegao. Policijski službenici su izašli na mesto događaja, prikupili činjenice i tokom večeri obilazili predmetno područje. Policijski službenici će u odnosu na napred opisani događaj preduzeti sve mere i radnje iz nadležnosti policije u cilju pronalaska osobe i sprovođenja kriminalističkog istraživanja - poručili su iz policije.

Tvrde i da se radi o izolovanom slučaju i navode kako ne mogu navesti posebne lokacije ili delove grada na kojima se učestalo beleže takvi događaji.

(Telegraf.rs/Danas.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA