Ušetao je u kafić, izbo nožem dečka svoje ćerke, pozdravio se s gostima i nestao u noći: Krvavi pir kod Zagreba se odigrao u nekoliko minuta

Prema pričanjima svedoka kao i samog povređenog frapantne scene odigrale su se u minutu, nakon čega je otac devojke "sklopio nož većih dimenzija i odšetao kroz kafić na zadnji izlaz rekavši pritom prisutnima - laku noć"

  • 0

Denis Osmančević (33) je u večernjim satima u sredu, dok je sedeo za barskim stolom na terasi kafića u Zaprešiću, bio laka meta ocu svoje 20-godišnje (bivše) devojke koji ga je izbo nožem i pobegao.

Krvavi obračun dogodio se oko 21 sat pred prepunom terasom ljudi, a prema izjavama svedoka kao i samog povređenog frapantne scene odigrale su u nekoliko minuta, nakon čega je otac devojke "sklopio nož većih dimenzija i odšetao kroz kafić na zadnji izlaz rekavši pritom prisutnima - laku noć".

I dok istražitelji intenzivno tragaju za odbeglim 49-godišnjim Antom Čančarevićem i dežuraju pred njegovom zgradom u slučaju da naiđe, na bolničkoj postelji KB Dubrava od ubodnih rana i posekotina oporavlja se Osmančević koji kaže da je još dobro prošao s obzirom na to kako je sve to izgledalo. Njega, pak, od odmazde čuva policija.

Zastrašujuća nacistička poruka okićena kukastim krstom i ustaškim simbolima osvanula usred Zagreba

- Ante je samo došao, nožem me ubo u gornji deo noge prema kuku, posekao me po potiljku i odjurio. Za pojasom je imao i pištolj. Iza mene je neprospavana noć. Trpim neopisivu bol. Jedna rana je jako duboka, posečeni su mi mišići, tri puta su me ušivali jer krv nije prestajala da curi pa su razmišljali da li će me operisati. Mnogi poentiraju na moju prošlost. Šta sam bio, bio sam. Drogi sam okrenuo leđa zahvaljujući upravo Antinoj ćerki. Ona me je sklonila od poroka. Godinu i po smo u vezi. Jedino još je ispred mene jedna obaveza, odsluženje godinu i po zatvora i onda mogu reći da je loš period okončan - rekao je za Jutarnji list Denis Osmančević, napominjući kako strahuje za svoju bivšu suprugu s kojom ima decu, s obzirom na to da je i ona, dodaje, sad laka meta odbeglom muškarcu.

Policija traga za napadačem Foto-ilustracija: Profimedia/allOver Photo

Ljubavnu vezu u kojoj je 13 godina razlike itekako vidljivo, supružnici Čančarević, kad su za nju saznali, nisu mogli da prihvate. A ljubav između njihove ćerke i Denisa razbuktala se dok su stanovali u istom ulazu, kao prve komšije, vrata do vrata. Denis je sa suprugom i decom bio podstanar, tik do stana Čančarevićevih.

- Godinu i po smo u vezi. Kad je veza krenula ozbiljno, razveo sam se i odselio u jedan stan gde mi se pridružila devojka. Nije se trajno preselila, ali je kod mene provodila 70 odsto vremena. Niko u njenoj porodici to nije shvatio jer joj je mama bila u Švajcarskoj, a tata stalno negde okolo. Ali kad su pre mesec dana njeni roditelji saznali za vezu jer nas je prijatelj njenog brata video u gradu, izbili su problemi, pa su čak kontaktirali i bivšu suprugu koja, iskreno, podržava novu vezu. Kako i ne bi kad me 20-godišnja devojka odvukla iz lošeg društva pa sam se i zaposlio. Pre neki dan mi je stiglo pismo da moram na odsluženje kazne, ali pregrmećemo i to - objašnjava još Osmančević koji smatra da je 20-godišnjakinja trebala biti iskrena s roditeljima, barem s majkom.

Pre desetak dana kad je sreo njenu majku na ulici, Čančarevići su, otkriva još ranjeni Osmančević, saznali pravu istinu.

- Nije samo nastao problem što ona roditeljima nije rekla za vezu, već i što im je lagala da je uhodim i zlostavljam kako bi umanjila svoje poteze. To je laž. Iza nas je 9 meseci života u raju. Priča se da je zbog mene postala zavisna od doge, ali to nije istina. Često sam se pred njom testirao da joj dokažem da sam čist. Majka joj je činjenicama ostala šokirana pogotovo kad je videla naše zajedničke fotografije koje datiraju unazad neko vremena pa i s letovanja. Nije toj ženi lako s obzirom na suprugovu prošlost, a nije lako ni njenoj ćerki koju zaista jako volim jer odrastati uz oca koji se ne ponaša u skladu sa zakonom nije benigno - zaključuje Osmančević koji je policiji negirao sumnju u narko biznis s beguncem.

U kafiću, koji se nalazi u sklopu zgrade u kojoj stanuje ministar policije Davor Božinović, ne prestaje se prepričavati obračun.

- Tip je ušao kroz zadnji ulaz. Izašao je na terasu, prišao Denisu koji je sedeo s nekim čovekom. Izbila je kratka svađa i guranje. Usledili su povici: "Nemoj. Nemoj!" Potom je izvadio nož i krenuo ubadati. Okrenuo se, sklopio nož, i kao da se ništa nije dogodilo odšetao kroz kafić na ulaz gde je ušao i rekao nam "laku noć". Jedna gošća mu je pritekla u pomoć pokušavajući mu krpama zaustaviti krv, a ljudi na terasi su se razbežali požurujući da im se naplate računi za pića - ispričao je jedan svedok događaja.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA