≫ 

Službenika Svetske banke napali psi lutalice dok je džogirao u Skoplju: Iz straha je skočio i povredio nogu, a onda se oglasila i njegova firma

Povređeni službenik je kasnije zbrinut u jednoj privatnoj bolnici u Skoplju

  • 2

Službenika Svetske banke, koji se nalazi u poseti misiji u Makedoniji, napali su psi lutalice dok je džogirao na keju pored reke Vardar u Skoplju. Prilikom bega, službenik je pao i slomio nogu. 

Dok je bežao od besnih pasa, preplašeni čovek je dozivao u pomoć, verujući da će mu pomoći uniformisana lica koja je video u blizini, ali se to nije desilo.

Pomogli su mu slučajni prolaznici koji su oterali pse. Povređeni službenik je kasnije zbrinut u jednoj privatnoj bolnici u Skoplju. Ovaj nemio događaj je potvrdila i misija Svetske banke u Skoplju.

- Člana tima Svetske banke, koji je u poseti Makedoniji, napali su ulični psi na keju reke Vardar dok je džogirao. Iz straha, skočio je sa zida i povredio nogu. Sada se oseća dobro, ali je priroda povrede takva da će trebati vremena dok ozdravi. Svetskoj banci je žao zbog ove neprijatne epizode. Skoplje je lep i gostoljubiv grad, ali smatramo da je važno da se kontroliše problem sa divljim psima u urbanim oblastima na način koji je human za pse, i koji će obezbediti bezbednost građana i posetioca grada - izjavili su iz misije Svetske banke za skopski portal sdm.mk.

Psi su nedavno navodno napali i Jensa Stoltenberga, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pozivajući se na izjave očevidaca, ovaj protal navodi da su psi lutalice na keju pored reke Vardar napali i člana tima generalnog sekretara NATO, Jensa Stoltenberga za vreme njegove dvodnevne posete Skoplju, 5. i 6. septembra. Srećom, on je bio brži od pasa i ostao je nepovređen.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. dolar

    22. septembar 2018 | 21:00

    Znaju koga će. Namirisali ga

  • Putin

    23. septembar 2018 | 11:12

    Ma nije on bijo brži nego psi odustali uočili grešku Jel je on veća besnara od nji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA