≫ 

Sin je za mamin 70. rođendan spremio neverovatan pokon: Vezao ju je za sebe i skočio iz aviona (VIDEO)

Kada su poleteli i iskočili iz aviona, na njenom nasmejanom licu se videlo veliko zadovoljstvo

  • 1

Marionka Stefanova - Mare iz Skoplja do kraja života će pamtiti prekjučerašnji dan i način na koji joj je sin Jane Stefanov, iz Aerokluba "Skoplje" čestitao 70. rođendan.

Najsrećniji dan pretvorio se u tragediju: Maja i njena beba umrle su greškom pijanog anesteziologa. Osuđen je na 4 godine, a pravda se apsurdnim rečima (FOTO)

Žena se uopšte nije plašila Printskrin: Youtube/Jane Stefanov

On je iznenađenu majku odveo na sportski aerodrom Stenkovec, gde joj je pomogao da obuče neophodnu opremu. Zatim ju je u avionu privezao za sebe i zajedno sa njom iskočio iz aviona.

Još dok su bili na aerodromu, Marionka Stefanova - Mare je rekla da se odlično oseća i da jedva čeka da polete. A kada su poleteli i iskočili iz aviona, na njenom nasmejanom licu se videlo veliko zadovoljstvo.

Neobičan poklon za rođendan Printskrin: Youtube/Jane Stefanov

- Žao mi je što je let tako kratko trajao. Nije mi se silazilo dole. I žao mi je što nisam počela da skačem sa padobranom pre mnogo, mnogo godina - rekla je tetka Mare kada su se prizemljili.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran T Andjelkovic

    22. septembar 2018 | 16:18

    Originalno,hrabro,i posve nesvakidasnje!!Svaka cast I Njoj i Sinu.Ja sam impresioniran,sta drugo reci!!!!Iduce godine -Drugi skok,sto da ne?!Pozdrav!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA