"Napunili" ga olovom zbog krvne osvete: Kiša metaka iz kalašnjikova ispaljena na mladića u "mercedesu"

Sa četiri metka u grudnom košu i abdomenu, J.B. je prevezen u skopsku bolnicu.

  • 1

Krvna osveta je najverovatnije bila razlog zbog čega su nepoznati napadači iz vozila bez registarskih tabilica ispalili kišu metaka prema automobilu „mercedes“ u kome se nalazio J.B. ( 22 ) iz skopskog sela Ljuboten.

UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU: Jugoslav je bio dobar komšija, miran i neupadljiv. Ovo je mogla samo da bude krvna osveta

Ovaj oružani incident se dogodio na ulici „Alija Avdović“ u skopskom naselju Čento, a prema saznanjima skopske televizije Sitel, prema autu u kome se nalazio mladić, iz Kalašnjikova je ispaljeno tridesetak metaka, nakon čega su napadači pobegli.

Sa četiri metka u grudnom košu i abdomenu, J.B. je prevezen u skopsku bolnicu Foto-ilustracija: Telegraf

Sa četiri metka u grudnom košu i abdomenu, J.B. je prevezen u skopsku bolnicu.

- Danas u 00,20 časova Sektoru za unutrašnje poslove Skoplja iz Gradske opšte bolnice „Sveti Naum Ohridski“ je bilo prijavljeno da je kod njih bio donet J.B. ( 22 ) iz skopskog sela Ljuboten sa povredama od vatrenog oružja. Naime, dok se J.B. sa vozilom „mercedes“ kretao ulicom „Alija Avdović“ nepoznata lica su pucala prema vozilu, pri čemu je J.B. dobio prostrelnu ranu u predelu grudnog koša. Povređeni je sa drugim vozilom bio prenet u Gradsku opštu bolnicu „Sveti Naum Ohridski“, a potom u kompleks klinika „Majka Tereza“. Preduzimaju se mere za potpuno rasvetljavanje slučaja, stoji u saopštenju MUP.

Policija za sada ne otkriva druge detalje, tako da se još ne znaju pravi motivi napada, niti da li su napadači identifikovani i privedeni.

Mediji spekulišu da se radilo o krvoj osveti, ali iz policije to nisu ni potvrdili, ni negirali.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA