≫ 

Rasvetljeno ubistvo košarkaša Ljubomira Jovanovića: Otkriveno ko je maskirani razbojnik koji je ispalio smrtonosni hitac

Jovanović je bio slučajna žrtva teškog razbojništva u kazinu u centru Cetinja, kada se nakon šetnje sa drugom iz reprezentacije sklonio od kiše

  • 3

Cetinjanin Aleksandar Konatar osumnjičen je da pre više od sedam godina na Cetinju ubio košarkaša Ljubomira Jovanovića, saznaje Televizija Vijesti u vrhu Uprave policije.

Ubistvo se dogodilo u kladionici "Lutrije" koja se nalazi na Balšića pazaru u centru Cetinja.

Povodom rasvetljavanja ovog slučaja za 15 časova je najavljena vanredna konferencija za medije.

Surferka (25) iz Meksika nestala u nevremenu kod Brača: Poslednji put je viđena 200 metara od obale, kako se gubi u visokim talasima

Jovanović je bio slučajna žrtva teškog razbojništva u kazinu u centru Cetinja, kada se nakon šetnje sa drugom iz reprezentacije sklonio od kiše.

Dok su bili u kazinu maskirani razbojnik naoružan pištoljem je upao u kazino tražeći novac, a potom je, verovatno, u strahu od krupnog košarkaša ispalio smrtonosni hitac.

Nakon što je ubio košarkaša, ubica je iz pulta uzeo nekoliko stotina evra i pobegao.

Uprava policije tada je raspisala nagradu od 20.000 evra za svaku informaciju o ubistvu Ljubomira Jovanovića na Cetinju.

VIDEO: Crnogorski kriminalac bežeći od policije zakucao se u ogradu u Budvi

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    25. septembar 2018 | 14:19

    Bravo za Crnogorsku policiju a kad ce nasi uhapsiti ubicu Legendarnog i jednog od nasih najboljih kosarkasa Harisa Brkic ? Dokle se stiglo sa tim slucajem ?

  • Miks

    25. septembar 2018 | 14:17

    Zar nije taj konatar već negde bio umešan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA