Jezivi zločin u Bosni, komšije u strahu: Mladić ubio i opljačkao staricu pa kupio drogu i alkohol, a onda iskasapio i zapalio dvojicu prijatelja

Ubio i pokrao staricu da bi kupio droge i alkohola, a onda nakon zabave zapalio dvojicu prijatelja

  • 1

Nezapamćeni zločin u Bugojnu mobilizirao sve istražitelje Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona.

Policiji je najprije u 8.20 ujutro prijavljen požar koji je izbio u kući u ulici Kovačuša u Bugojnu, a mrtvi su pronađeni Denis Seferović (24) i Muhamed Meškin (23).

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je nakon dva sata u svojoj kući mrtva pronađena starica Ankica Krstanović (75).

"Zaklao sam devojku koju sam voleo": Ivan je krvnički ubio Anitu, a dok je opisivao zločin, izjavio je da je to uradio zbog psovke

Nesretna žena je opljačkana i pretučena na smrt. Na njenoj glavi pronađene su teške povrede, koje su, prema prvim informacijama, i uzrok smrti, a i na ostalim delovima tela primećeni su hematomi.

Iako u prvom trenutku ništa nije ukazivalo na to da su događaji povezani,  policijski izvor otkrio je da su inspektori, nakon identifikacije ugljenisanih tela, pod lupu stavili Narcisa Mekića, koji je bio nerazdvojan prijatelj sa Seferovićem i Meškinom, a živi u komšiluku ubijene starice.

Osumnjičeni Mekić ubrzo je pronađen i uhapšen te je ceo jučerašnji dan proveo u policijskoj stanici, gde su ga policajci ispitivali i pritiskali dokazima, pokušavajući da dobiju njegovo priznanje. Navodno su očevici primetili trojicu mladića u blizini kuće ubijene žene.

Prema nezvaničnim saznanjima, koje prenosi "Dnevni Avaz", inspektori raspolažu tragovima koji, navodno, ukazuju na to da je požar podmetnut te da Mekić stoji iza toga kako bi prikrio da je, osim Ankice, ubio i dvojicu prijatelja.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon žurke u Meškinovoj kući, koju je nasledio od dede, mladići su ostali bez alkohola i droge, a Mekić je, navodno, predložio da opljačkaju staricu Ankicu iz naselja Jaklić III, znajući da je sama i bespomoćna i da ima novca, piše "Avaz".

Otišli su do kuće nesrećne starice, gde ju je Mekić ubio, zatim su kupili još droge i alkohola pa su se vratili u kuću. Tokom noći su se posvađali oko plena pa ih je Mekić obojicu izbo nožem i zapalio, nakon čega je pobegao.

Komšije ubijene žene su veoma uznemirene i zaključavaju se u kuće radi svojoj bezbednosti.

- Njezin muž Ivica umro je početkom prošlog rata. Ćerke Nela i Goga udate su i žive i rade u Zagrebu. Bila je divna gospođa i komšinica i zaista smo šokirani ovim što se dogodilo. Ne znamo kome je mogla smetati jedna takva osoba - izjavio je jedan komšija.

Sva trojica mladića bila su, kako piše "Avaz", pozitivna na narkotike.

Obdukcija tela žrtava naređena je za danas. Uzrok požara juče zvanično nije bio poznat, a kuća, navodno, nije polivena nikakvom zapaljivom tečnošću. Pripadnici Vatrogasne jedinice Bugojno požar su lokalizirali i ugasili oko 12 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radeeeeeeeee

    29. septembar 2018 | 18:28

    Dok vi vidite alkohol njima po slikama, ne moze valjati. Odmah znas da nesto nije u redu sa njima. Ko god ima fotografije na kojima se vidi alkohol, on se hvali sa tim, a taj nije normalna i ima ozbiljnih psihickih problema. Treba ih sve na kontrolu. Ovo je po ko zna koji put da ponavljam, ne znam ni jednog momka da je normalan, a da ima na fb ili instagram slike sa alkoholom,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA