≫ 

Očuh (69) ubio poćerku (23) nakon što je raskinula s njim. Ovaj zločin još trese Hrvatsku!

Pisma i eksplicitne fotografije svedoče o incestu

  • 0

Smrt Tihane Jandroković (23), koju je u šumi zaklao njen 46 godina stariji očuh, nakon što je raskinula njihovu vezu, i dalje potresa susednu zemlju. Kako je moguće da su poćerka i očuh godinu dana bili u ljubavnoj vezi, a da to niko u porodici nije primetio, pita se ondašnja javnost.

Slučaj nestanka ove Zagrepčanke je pre osam godina lokalnu policiju stavio u pripravnost. Tragajući za njom, oni su sasvim slučajno na Gračanskoj cesti, nedaleko od šume, naišli na starijeg muškarca, prekrivenog krvlju.

Večeras će u Podgorici kažnjavati ko ne ustane na crnogorsku himnu, a nju je pisao fašista Sekula Drljević

Njegove rane sugerisale su na pokušaj samoubistva. Starac je hitno prebačen u KBC Zagreb na operaciju. No, pre nego što je otišao na hirurški sto, nepoznati muškarac je pozvao policiju i rekao im da je u ormariću na autobuskoj stanici ostavio fasciklu s pismima i CD sa fotografijama. U pismima će im objasniti sve, piše Dnevnik.hr.

I zaista iz pisama je postalo jasno - muškarac je bio J.B, Tihanin očuh. On i nestala devojka su nekoliko godina bili u ljubavnoj vezi. 

Tihanini majka i brat nisu mogli da veruju. Oni su očuha opisali kao strogog čoveka koji je voleo da sve ima pod kontrolom. Ukućani su morali da mu raportiraju o svojim kretanjima i postupcima, a čak je i u fiksni telefon instalirao uređaj za prisluškivanje.

Bio je u braku sa njenom majkom i od nje stariji skoro pet decenija stariji Foto-ilustracija: pixabay.com

Tihana je, tvrdio je njen ljubavnik i očuh, sa 13 godina pobegla od svog biološkog oca i došla da živi sa njim i majkom u Hamburg. Kada su se svi vratili u Hrvatsku, devojka je, nakon traume sa letovanja, došla da živi sa očuhom u Vodicama.

Tada su se zbližili i otpočeli vezu koju su od svih krili.

No, nakon pet godina incesta, Tihana se odselila kod svog oca u Zagreb, želeći da započne novi život. Ostareli ljubavnik to nije mogao da podnese. Počeo je da je uhodi i konstanto zove.

U njegovoj kući u Vodicama pronađen je tajni sanduk u kojem je čuvao Tihanine eksplicitne fotografije, kojima ju je možda i uvenjivao, pretpostavlja policijski inspektor Domagoj Šimatović.

Nož je bio kraj njenog tela Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

No, čak i kada su detalji veze otkriveni, Tihane i dalje nigde nije bilo. Kada su pitali očuha gde je nož kojim je pokušao da se ubije, on im je priznao da se nož nalazi u šumi, pokraj Tihaninog tela. Nije zalazio u detalje motiva zbog kojeg je brutalno ubio devojku samo nekoliko dana pre njenog rođendana.

Nakon toga je odlučio da sebi oduzme život, ali u poseldnjem trenu nije imao snage za to. Ranjen je dotrčao do puta, gde je naleteo na policiju i tražio pomoć.

- Evo, to što je on napisao, ja to nikad nisam niti znala. Nisam nikad ni pročitala nigde, niti sam imala pojma da se on zaljubio u Tihanu. Kasnije, verovatno je bilo nešto između njih - ispričala je Tihanina majka Đurđica Mordacz Crnčić.

Njen bivši suprug danas služi 23-godišnju kaznu u Lepoglavi.

Rekonstrukciju ovog zločina nedavno je snimila ekipa emisije "Tragovi", koja se emituje na Novoj TV.

(Telegraf.r/Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA