≫ 

Srbin pobegao iz zatvora u Crnu Goru, uhapšen 6 sati pošto je pokušao da siluje devojku

Reč je o državljaninu Republike Srbije, D. Đ. (32) iz Zaječara

  • 1

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbednosti Bar su za manje od šest sati rešili pokušaj silovanja koji se dogodio jutros u Baru. Osumnjičeni je identifikovan, pronađen i uhapšen. Radi se o državljaninu Republike Srbije, D. Đ. (32) iz Zaječara, koji je, kako se sumnja, pobegao iz zatvora u Srbiji i ilegalno ušao u Crnu Goru. On je pokušao da siluje osamnaestogodišnju devojku.

Beograđanin pokušao da siluje sugrađanku na Adi Bojani: Napao je u toaletu bara, spasili je gosti

Sumnja se da je D. Đ, koji je imao kapuljaču na glavi, sa leđa prišao 18-togodišnjoj devojci i uz pretnju nožem pokušao da je primora na seksualni odnos u čemu nije uspeo, jer je devojka sve vreme pružala otpor i tako po dlanovima zadobila posekotine od noža, a potom je uspela da se otrgne i pobegne, nakon čega je o svemu obaveštena policija.

Devojka uspela da se odbrani, Foto: Profimedia/Alamy

FALSIFIKOVANA DOKUMENTA

Događaj je Centru bezbednosti Bar prijavljen jutros oko 04.45 časova. Osumnjičeni je prvo policijskim službenicima na uvid dao dokumenta navodno izdata od strane jedne države u regionu koja su glasila na drugo ime, a za koja je utvrđeno da su falsifikovana. Nakon toga utvrđen je njegov stvarni identitet, kao i to da je, kako se sumnja, pobegao iz zatvora u Srbiji i ušao ilegalno u Crnu Goru.

U toku su dalje provere za osumnjičenog posredstvom Interpola Podgorica. On je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    13. oktobar 2018 | 18:18

    Zasto se takve osobe ne kastriraju???Kad jednom siluje opet ce i opet...tu nema drugog leka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA