O ovom poklonu bruji cela Hrvatska: Žene za 8. mart dobile deterdžent za pranje sudova

Koliko je deterdžent za pranje posuđa prikladan poklon preduzetnicama na Dan žena, nije teško proceniti

  • 2

Za Međunarodni dan žena koji slavi socijalna, ekonomska, kulturna i politička dostignuća žena, učesnice kongresa preduzetnica Hrvatske i regiona na poklon su dobile deterdžent za sudove.

Kongres je u City Plaza kongresnom centru, a kako je navedeno na njihovim stranicama, radi se o najvećem poslovnom skupu žena u biznisu jugoistočne Evrope u ovom delu sveta.

Najveći poslovni skup žena, koji se održava četvrti put u Zagrebu, obeležili su pokloni koje su dobile učesnice skupa - one su dobile ružu, kesu s logom Kongresa i deterdžent za pranje sudova, prenosi Index .

Koliko je deterdžent za pranje posuđa prikladan poklon preduzetnicama na Dan žena, nije teško proceniti.

Index.hr navodi da je o poklonu poslao pitanje organizatorima Kongresa, ali da odgovor još nije dobio.

Dan žena se obeležava u svetu već više od 100 godina i na taj dan slavi se hrabrost i odlučnost žena koje su imale posebnu ulogu u istoriji svojih zemalja i zajednica, te poziva na promene koje će osnažiti ženska prava.

Dan koji slavi socijalna, ekonomska, kulturna i politička dostignuća žena, nastao je iz aktivnosti radničkih pokreta početkom dvadesetog veka u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA