Klima uređaji za kraljevačke vrtiće

Povodom obeležavanja dvadeset pet godina postojanja kompanije, Roma Company je donirala klima uređaje potrebne za klimatizaciju osam pedagoških jedinica u okviru Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ Kraljevo

  • 0

Dvadeset klima uređaja omogući će da više od 3.000 predškolaca borave u klimatizovanim prostorijama.

Uručenju donacije, u vrtiću „Mladost“, Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ prisustvovali su: gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić, predsednik Skupštine grada Kraljeva Nenad Marković, član Gradskog veća grada Kraljeva Milun Jovanović, direktor Roma Company Nemanja Romandić, direktorka Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ Kraljevo Gabrijela Čmerić i direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta „Kraljevo“ iz Kraljeva Aleksandar Nestorović.

Foto: Promo/DrPredragTerzic

- Roma Company ove godine obeležava četvrt veka poslovanja i nastavlja da ulaže u lokalnu zajednicu u kojoj posluje. Opredeljenje kompanije je da kroz svoje poslovanje pomognemo tamo gde je to neophodno, a donacijom klima uređaja želimo da popravimo uslove u kojima svakodnevno boravi više od 5.000 dece. Roma Company ove godine slavi dvadeset pet godina rada i akcijom pod nazivom “Ko kreči, kuću leči“ donirala je milion osamsto hiljada dinara u gradovima Beogradu, Kraljevu i Novom Sadu - izjavio je Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Foto: Promo/DrPredragTerzic

- Povod naše današnje posete je donacija Roma Company od dvadeset klima uređaja koji će umnogome poboljšati uslove u kojima naša deca borave gotovo celog dana - istakao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić i dodao:

- Radi se o jako dobrom potezu, o primeru društveno odgovornog ponašanja firme koja nije novac iskoristila da napravi neku grandioznu proslavu, već se odlučila da dvadeset pet godina svoga rada proslavi tako što će uveseliti decu u Kraljevu, i uraditi i druge projekte u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Foto: Promo/DrPredragTerzic

Posetu je gradonačelnik Kraljeva iskoristio da sa saradnicima obiđe radove koji su izvedeni u vrtiću “Mladost“. Grad je uložio 4.700 000 dinara u pripremu tri grupe: jaslene, vaspitne i grupe u kojoj će boraviti deca sa posebnim potrebama.

Direktorka Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ Gabrijela Čmerić je istakla da je doniranje dvadeset klima za radne sobe u kojima borave najmlađi sugrađani jedan gest koji zaslužuje ogromno poštovanje.

Foto: Promo/DrPredragTerzic

- U ime celog kolektiva, u ime dece i grada još jednom se zahvalila Roma Company i direktoru Nemanji Romandiću što je izabrao da usreći baš naš i baš našu decu iz Predškolske ustanove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA