Candy Dulfer počasna Nišlijka (FOTO)

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović uručio joj je ovo priznanje neposredno pred njen nastup

  • 0

Poznata holandska saksofonistkinja Kendi Dalfer od sinoć je počasna građanka Niša.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović uručio joj je ovo priznanje neposredno pred njen nastup. Organizatori su ovu odluku obrazložili kao zahvalnost umetnici za dosadašnju promociju grada Niša, kao i dodatnu motivacija da kao počasna građanka nastavi sa promovisanjem Niša i Nišville džez festivala.

Poslednje veče festivala obeležila je kiša, ali i nastup svetski poznatog Toma Harela. Nastupili su i džez sastavi - "Big band Gverillaz", "Silent Blast", "Tbilisi Big band" i "Visions of a Nomad". Nešto posle ponoći zabavu je nastavio Rambo Amadeus, a prvoklasni alternativni sastav "E-play" svirao je kao poslednji u Tvrđavi.

Foto: Miloš Stojanović

Podsetimo, od planirana četiri dana glavnog programa Nišvila, zbog nevremena je izostao jedan. Propuštena subota biće realizovana u petak kada će nastupiti Darko Rundek sa svojim bendom "Apokalipso now" i niška grupa "Very naiss" sa Ivanom Kurtićem. Koncert će biti održan u Tvrđavi i za njega će važiti postojeće karte sa Nišvila.

Foto: Miloš Stojanović

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA