Ne propustite predstavu "Ljubav, ljubav, ljubav" u Ateljeu 212

Čuveni britanski dramski pisac, Majk Bartlet, napisao je ovu komediju

  • 0

Ukoliko nemate planove za ponedeljak, 25. septembar u 20 časova, u Ateljeu 212 možete pogledati odličnu predstavu "Ljubav, ljubav, ljubav".

Predstava govori o sukobu generacija unutar jedne porodice tokom poluvekovnog razvoja masovnih medija, masmedijske i popularne kulture.

Najbolji cirkusi sveta na jednom mestu: U svakom trenutku mislite da će neko poginuti, ili da će lav pojesti krotitelja (FOTO)

"Ljubav, ljubav, ljubav" je dinamična verbalna komedija koja se zasniva na vrlo oporom, ponekad i crnom humoru, a čuveni britanski dramski pisac, Majk Bartlet, napisao je ovu komediju koja zapravo predstavlja surovu priču o ljudima.

Predstava se izvodi u režiji Alise Stojanović, a zapravo govori o roditeljima koji pripadaju generaciji hipi bejbibumera, i njihovoj deci koja pripadaju vremenu tehnološkog napretka i jazu koji postoji među njima.

Komad počinje istorijskim trenutkom za popularnu kulturu, emitovanjem direktnog satelitskog TV prenosa programa "Naš svet", 25. juna 1967. godine, odnosno iščekivanjem nastupa benda The Beatles.

Foto: Marko Todorović

On je odabran kao osnovni simbol generacije novog poretka, koju odlikuje težnja za promenom sveta i čovečanstva, i ideje o miru i slobodi.

Dramaturg je Dimitrije Kokanov, scenograf Darko Nedeljković, kostimograf Jelisaveta Tatić Čuturilo, a kompozitor Ivan Brkljačić.

Glumačku ekipu čine Dara Džokić, Tihomir Stanić, Uroš Jakovljević, Filip Hajduković, Iva Ilinčić, Radmila Tomović i Dejan Dedić.

Ukoliko danas ne stignete da odgledate predstavu, svakako da treba da vam to bude u planu, jer sigurno je da ćete se odlično zabaviti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA