Režiser "Olimpa" poslao pismo RTS-u: Dokazali ste da razumete i podržavate vrhunsku pozorišnu umetnost!

- Prenosom ove predstave dokazali ste da razumete i podržavate vrhunsku pozorišnu umetnost

  • 6

Režiser predstave "Olimp: U slavu kulta tragedije", Jan Fabr, zahvalio se ekipi Radio-televizije Srbije koja je realizovala 24-časovni prenos tog umetničkog ostvarenja, kojim je svečano otvoren 51. Bitef festival. Ova predstava izazvala je mnoštvo svakakvih komentara.

Đakon Nenad Ilić se oglasio povodom šokantne predstave koja je podelila Srbiju: "Olimp" treba puštati na bogoslovskom fakultetu!

U krupnom kadru na RTS prstima pipale vaginu i maksimalno širile noge da se dobro vidi: Drugi deo predstave koji je izazvao kontroverzu (18+)

Pismo vam prenosimo u celosi:

"Poštovani g. Bradiću,

Posle spektakularnog direktnog prenosa na RTS-u naše predstave "Planina Olimp", prikazane u okviru Bitefa, želim da Vam se zahvalim i iskažem divljenje koje osećam prema celom Vašem timu.

Tokom četrdeset godina umetničkog rada sarađivao sam s raznim medijskim kućama, ali moram primetiti da su retke TV ekipe koje poslu pristupaju s takvom prilježnošću, profesionalizmom, posvećenošću i entuzijazmom, što se može reći za sve članove vašeg tima, od onih najiskusnijih do najmlađih. Sama činjenica da ste uspeli da završite ovaj prenos u punom trajanju od 24 sata, bez prekida, elegantno i bez pauze, bez praznog hoda, mnogo govori o izuzetnom profesionalizmu i umeću Vaših ljudi.

Ovim prenosom dokazali ste ne samo da razumete i podržavate vrhunsku pozorišnu umetnost, nego i da televizijsku umetost ostvarujete na visokom svetskom nivou.

Hvala Vam još jednom, Jan Fabr."

Daljinac

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA