Nikad uzbudljivija Potera: Takmičari uzeli POLA MILIONA, tragač Milica priznala poraz pre finalne runde, pa vikala na takmičare (VIDEO)

Mnogo toga se po prvi put sinoć desilo u kvizu RTS-a

  • 30

Budžet kviza "Potera" od sinoć je lakši za 490.000 dinara. Osim lepe cifre, zanimljivo je i da su sva četiri takmičara na kraju ušla u borbu sa tragačem. A da čudo bude još veće, po prvi put u istoriji kviza, tragač Milica Jokanović pre početka poslednje runde rekla je da nema šanse protiv njih četvoro. Tako je na kraju i bilo.

Takmičar u Poteri dobio pitanje iz sporta i izdominirao: Memedović i tragač ga gledali u čudu (VIDEO)

Takmičari su na kraju obezbedili ozbiljnu prednost od 23 tačna odgovora, i, iako je Milici odlično krenulo, ipak nije uspela da ih stigne.

Verovatno opet po prvi put u istoriji kviza, Milica je u nekom trenutku izgubila kontrolu i dreknula na takmičare. Naime, u finale su ušli Srboljub, Andrija, Branka i Ivan i problem je nastao pitanju: koji dubrovački književnik je bio poznat kao Đovani Gondola?

Printskrin: Youtube/jagodinsky Petrović/RTS

Tragačev odgovor je glasio: Marin Držić. Kako je to bilo pogrešno, takmičari su dobili šansu da odgovore i vrate tragača korak unazad. Međutim, oni se očigledno nisu dogovorili ko će prvi pričati, pa su Andrija i Ivan odgovorili skoro u isto vreme.

Jedan odgovor je bio netačan i glasio je: "Jovan", a drugi tačan i glasio je: "Ivan Gundulić".

Dok je voditelj, Jovan Memedović, razmišljao da li da prihvati odgovor kao tačan ili ne, Milica je drhtavim glasom viknula:

- Rekao je Jovan prvo!

Printskrin: Youtube/jagodinsky Petrović/RTS

Iako je njen komentar uvažen, to ipak nije bilo dovoljno da prestigne 23 tačna odgovora koje su takmičari dali i na kraju je morala priznati poraz.

- Sve preko 12 odgovora je nedostižno - ponovila je Milica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    17. oktobar 2017 | 12:06

    Retko iritantna osoba. Znanje poseduje, nesumnjivo, ali opsti utisak koji ostavlja je gordost i prepotentnost

  • VVV

    17. oktobar 2017 | 10:44

    Kakva je ova namcor...

  • BELGRADE

    17. oktobar 2017 | 11:30

    Ovo je jedini kviz na svetu u kome nema sumnje da je namešten.Doduše ima i par olakšica.Tragači sva pitanja isčitaju pre emisije,pa ako su neko zaboravili eto šanse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA